Selamün Aleyküm
Kardesler öncelike böyle bir MYBBDESTEK Forum kurdugunuz icin siz degerli MYBBDESTEK yönetim ve ekibine TESEKKÜR ederim.
Yardimlariniz icin de ayriyeten Tesekkür Ederim.
davetkar
http://www.canahmedim.com
Benimde şuana kadar gördüğüm en sıcak forum ortamı.Gerçekten güzel bir sıcaklık hissediyorum.MyBB'nin yeni sürümü çıktığı zaman dahada pekişecektir herşey.
sen önce footeri düzelt Sayın arkadaşım hem teşekkür ediyorsun hem footeri siliyorsun ben bu milleti anlayamıyorum bedava script bedava çeviri Allah'tan belasınımı istiyorlar nedir bilemedim gitti.
Karalisteye eklenmek istemiyorsan hemen düzelt
Footer kalıbınızı orjinale çevirin, ayrıca portal ve forum indexinde kayma var, düzeltmenizi öneririm.
Stj. Mod arkadaşlar, uyarılıarını biraz daha sakin bir uslubla yapın lütfen.
Footer kalıbınızı orjinale çevirin, ayrıca portal ve forum indexinde kayma var, düzeltmenizi öneririm.
Stj. Mod arkadaşlar, uyarılıarını biraz daha sakin bir uslubla yapın lütfen.
tamam batur abi sabahtan beri sorulara çözüm buluyoruz ya da bulmaya çalıyoruz vs ne sorunu halletmemize izin veriyorlar ne de bir teşekkür ediyorlar neyse ben sorulara bakayım
iyi çalışmalar
tamam batur abi sabahtan beri sorulara çözüm buluyoruz ya da bulmaya çalıyoruz vs ne sorunu halletmemize izin veriyorlar ne de bir teşekkür ediyorlar neyse ben sorulara bakayım
iyi çalışmalar
Ben boşuna mı bu saçları beyazlattım
Daha durun siz 
iyi çalışmalar
Ben boşuna mı bu saçları beyazlattım
Daha durun siz 
o da doğru 
kardesler Tesekkürümüze böyle tepki göstereceginizi bilseyidim hic demezdim
ayrica footeri düzeltmeyi bilseydim zeten yaparim ha yardimci olursaniz bende insallah düzeltirim cünkü kodlari hepsildim