MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Yetkili Alımları Başladı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Uzun bir süre ardından MyBBDesteğe yeni moderatör alımları başlattık. Aslında 1.4'den sonraya saklamıştım bunu ancak üyelerin ve sitenin ihtiyacı arttığından dolayı yönetimimiz tarafından alınan karar ile alımları açmaya karar verdim. Tabi moderatör alırken çeşitli şartlar koymak zorundayız. Aşağıda bu kuralları belirttik.

Şartlar

1. Türkçeyi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.
2. Mesaj sayınızın 100'ün üzerinde olması gerekiyor.
3. Hergün en az 2 ile 4 saat arası çevirimiçi olmanız gerekiyor.
4. Tam bilgi sahibi olmadığınız konular için çözüm önerisi getirmemeniz gerekiyor.
5. Hiç bir üye veya yönetici ile tartışmaya girmemeniz gerekmektedir.
6. MyBBDestek.Com'da ne kadar aktifseniz MyBBoard.Net forumlarındada okadar çevirimiçi olmanız gerekiyor. Yani orayı da takip etmeniz gerekiyor.
7. İngilizceyi az-çok kullanabiliyor olmanız gerekiyor. (Şart değil ancak olsa daha iyi)

Başvuru Formu

Adınız Soyadınız :
Yaşınız :
Öğitim Durumunuz :
İnternete Başlama Tarihiniz :
Bildiğiniz Web Dilleri :

Not : Kurallar güncellenecektir. Sürekli takip etmenizi öneririz.
Not 2 : Kabul edilen üyeler "Stajyer Mod" rütbesine getirilecektir. 2 haftalık bir deneme sürecinden sonra "Moderatör" konumuna getirilecektir.
Not 3 : Bu konuya başvuru haricinde mesaj yazmayınız !
Not 4 : Yetki talebi ve sorularınız dışında mesaj yazan üyeler 2 günlüğüne siteden uzaklaştırılacaktır.
Adınız Soyadınız :yasin savaşeri
Yaşınız : 13
Öğitim Durumunuz :7.sınıf
İnternete Başlama Tarihiniz : 20.07.2004
Bildiğiniz Web Dilleri : biraz html bilgim var

uygun görürseniz bende yetki almak istiyorum.herkese yeterince yardım etmeye çalışıyorum...saygılar
Adınız Soyadınız : Habib Kartal
Yaşınız : 17
Öğitim Durumunuz : LİSE (Şuan LİSE 3)
İnternete Başlama Tarihiniz : 2005
Bildiğiniz Web Dilleri : html & php (php konusunda pek fazla çalışmam yok ama kendimi geliştiriyorum)
Adınız Soyadınız : Mert ACAR
Yaşınız : 16
Eğitim Durumunuz : Lise
İnternete Başlama Tarihiniz : 3 sınıftaydım tarih çıkaramadım zaten hatırlamıyorum çok eskide kaldı sanki :D
Bildiğiniz Web Dilleri : Html vs vs (çatpat hepsinden var ama öğrenmeye başlıyacam şu sınavlar bitsin :D şimdilik photoshop öğreniyorum )
Adınız: Can
Yaşınız : 15
Öğitim Durumunuz : Oksye Hazırlanıyor
İnternete Başlama Tarihiniz : 2005
Bildiğiniz Web Dilleri :Hepsini Biraz BiliyorumGülücük
Adınız Soyadınız :Ecem TUNCER
Yaşınız : 19
Öğitim Durumunuz :Üniversite
İnternete Başlama Tarihiniz : 2004
Bildiğiniz Web Dilleri : php - asp - flash - html
Yabancı dil : ingilizce almanca ve türkçe 3 üde anadilim gibidir.
Sitede yeterince onlineyim yanlız diğer siteye hiç adımımı atmadım . Gerekirse güncelliği takip ederim sorun değildir.
Bu görevide sadece arkadaşlara daha rahat bir biçimde sorularına cevap ulaşması için istiyorum. özellikle ben geceleri sabah 5 e kadar burdayım. geceleri açılan konu takipliğini sürdürebilirim.
Şimdilik bukadar...
Adınız Soyadınız : Ümit
Yaşınız : 21
Öğitim Durumunuz : Üniversite
İnternete Başlama Tarihiniz : 6 sene oldu
Bildiğiniz Web Dilleri : Html
Adınız Soyadınız : oğuz
Yaşınız : 18
Öğitim Durumunuz :
İnternete Başlama Tarihiniz : 4 seneyi geçti
Bildiğiniz Web Dilleri :
html çok iyi