MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Kullanicı baslıgı olusturma ve degiştirme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bircok Arkadas baslik degiştirme resim atama ve yeni kullanici basligi olusturmayi bilmiyor ve sitede cesitli sorularla karsimiza geliyor bende böyle küçük bi anlatim yapmayi düsündüm..

1) admin panel >> kullanici ve Grublar >> kullanici basliklari >>
tıklıyoruz.
ve degiştirmek istedigimiz kullanici basliginin yanindaki degiştir butonuna basiyoruz.

2) degiştir dedik yazilanlar ne işe yariyor...
Başlık: kullaniciya verecegimiz baslik
Minimum Mesaj Sayısı: basligin kac mesajda gözükmesi gerektigi.
Yıldız Sayısı: kulanicida kac yıldız olmasi gerektigi.
Yıldız Imajı: buraya yeni yıldizlar ve grub resimleri ekleyerek mevcut olan yıldiz yerine farkli bir resim cıkmasini saglarsiniz.
yıldız ekleyecekseniz ona kullanicilara kac yildiz olmasi gerektigini yazarsiniz ama resim ekleyecekseniz yıldız sayisi adli kismi 1 yapiniz.
nasil eklenir?
ftp den images adli dosyaya ekleyeceginiz resimleri atarsaniz
bosluga yazmaniz gereken yazi
images/örnek.gif olacaktir ve kullanicinin basligi degişecektir.

3) kullanici basligi olustur resimde her seyi anlatiyo zaten bu dersten sonra cözmüssünüzdür ben gende bi caps koyuyum.

anlatım için saol acemi arkadaşların işine yarayacaktır
kullanici basliklari na tıkladıgım zaman bos bı ekran cıkıyo bu ayarlar gelmıyo bı turlu...acaba onceden ekledıgım kodlar we pluginlerle bı lakası warmı bunun cunku önceden gelıyodu ama artık gelmıyo dedıgım gıbı bos bı sayfa gelıyo
anlatım gğzel olmuş bilmeyenler için teşekkürler

texasli Yazan:
Bircok Arkadas baslik degiştirme resim atama ve yeni kullanici basligi olusturmayi bilmiyor ve sitede cesitli sorularla karsimiza geliyor bende böyle küçük bi anlatim yapmayi düsündüm..

1) admin panel >> kullanici ve Grublar >> kullanici basliklari >>
tıklıyoruz.
ve degiştirmek istedigimiz kullanici basliginin yanindaki degiştir butonuna basiyoruz.

2) degiştir dedik yazilanlar ne işe yariyor...
Başlık: kullaniciya verecegimiz baslik
Minimum Mesaj Sayısı: basligin kac mesajda gözükmesi gerektigi.
Yıldız Sayısı: kulanicida kac yıldız olmasi gerektigi.
Yıldız Imajı: buraya yeni yıldizlar ve grub resimleri ekleyerek mevcut olan yıldiz yerine farkli bir resim cıkmasini saglarsiniz.
yıldız ekleyecekseniz ona kullanicilara kac yildiz olmasi gerektigini yazarsiniz ama resim ekleyecekseniz yıldız sayisi adli kismi 1 yapiniz.
nasil eklenir?
ftp den images adli dosyaya ekleyeceginiz resimleri atarsaniz
bosluga yazmaniz gereken yazi
images/örnek.gif olacaktir ve kullanicinin basligi degişecektir.

3) kullanici basligi olustur resimde her seyi anlatiyo zaten bu dersten sonra cözmüssünüzdür ben gende bi caps koyuyum.

teşekkürler anlatımın için
arkadaşlar özel bi ricam olcak sizlerden şu yıldız yerine herhangi bişey koysak çok güzel olur yada kaldırsak bi yardımcı olursanız eğer paylaşımın için teşekkürler
kaldırmak için bütün başlıkları silebilirsin.. başka bişey koymak için star.gif dosyasını yapmak istediğin resim ile değiştir...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL