Ben Şöle Birşey İstiyorum Üye Siteye Üye Olduğunda Cinsiyetini Seçtiği Zaman otomatikmen Üye Renginin Değişmesini istiyorum Bayansa Penpe Mesela Erkeksede Mavi Olabilir Bunu Nasıl Yapabilirim .........

yapılırsa güzel olur.. cinsiyete bağlı olacak ama sdece yeni üyelerde olacak güze olurdu.
yapılırsa güzel olur.. cinsiyete bağlı olacak ama sdece yeni üyelerde olacak güze olurdu.
24 saat oldu konuyu açalı ilk cevap senden bu güzel değil süper olur bence 
evet. ama dediğim gbi sadece rütbesiz üyelere güzel olurdu. yoksa sitede sadece kızlar ve erkekler olur.. ve bu güzel olmazdı.. neyse yapılır.birşeyse neden olmasn. ve burada oynanacak olan şablonu söyleyen olursa bende bakabilirim.
evet. ama dediğim gbi sadece rütbesiz üyelere güzel olurdu. yoksa sitede sadece kızlar ve erkekler olur.. ve bu güzel olmazdı.. neyse yapılır.birşeyse neden olmasn. ve burada oynanacak olan şablonu söyleyen olursa bende bakabilirim.
ben eminim bunu md kendisi yapabilir ve bize bu hizmeti sağlayabilirler 
yok kardes bunu yapacak yok kac gün oldu bununla ilgili bir konuda ben açtım ancak kimse ilgilenmiyor
cinsiyet olarak yapılabilirmi onu bilemiyorum ama yeni kullanıcı grubu oluşturup profilden grup olarak seçilebilir
o zaten oluyor ki yani üye grubu : bayan renk kırmızı yada pembe

neyse işte!! sonrası kolay.. ama otomatik olanı çıkmalı bence...