MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: otomatik üye rengi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ben Şöle Birşey İstiyorum Üye Siteye Üye Olduğunda Cinsiyetini Seçtiği Zaman otomatikmen Üye Renginin Değişmesini istiyorum Bayansa Penpe Mesela Erkeksede Mavi Olabilir Bunu Nasıl Yapabilirim .........FısıltıEvet
yapılırsa güzel olur.. cinsiyete bağlı olacak ama sdece yeni üyelerde olacak güze olurdu.

c.stone Yazan:
yapılırsa güzel olur.. cinsiyete bağlı olacak ama sdece yeni üyelerde olacak güze olurdu.

24 saat oldu konuyu açalı ilk cevap senden bu güzel değil süper olur bence Gülücük

evet. ama dediğim gbi sadece rütbesiz üyelere güzel olurdu. yoksa sitede sadece kızlar ve erkekler olur.. ve bu güzel olmazdı.. neyse yapılır.birşeyse neden olmasn. ve burada oynanacak olan şablonu söyleyen olursa bende bakabilirim.

c.stone Yazan:
evet. ama dediğim gbi sadece rütbesiz üyelere güzel olurdu. yoksa sitede sadece kızlar ve erkekler olur.. ve bu güzel olmazdı.. neyse yapılır.birşeyse neden olmasn. ve burada oynanacak olan şablonu söyleyen olursa bende bakabilirim.

ben eminim bunu md kendisi yapabilir ve bize bu hizmeti sağlayabilirler Gülücük

yok kardes bunu yapacak yok kac gün oldu bununla ilgili bir konuda ben açtım ancak kimse ilgilenmiyor
cinsiyet olarak yapılabilirmi onu bilemiyorum ama yeni kullanıcı grubu oluşturup profilden grup olarak seçilebilir
o zaten oluyor ki yani üye grubu : bayan renk kırmızı yada pembe :D neyse işte!! sonrası kolay.. ama otomatik olanı çıkmalı bence...
Sayfa: 1 2
Referans URL