MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Sitenize Özel SEO - FaRuKuZaM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba değerli MyBB kullanıcıları,

Çoğunuzun sitesinde gördüğüm üzere link seosu bulunmuyor. SEO bir site için aşırı önemli bir şeydir. Ama MyBB SEO adlı eklenti ihtiyacınızın tamamını karşılamaz hiçbir zaman. SEO çok kapsamlı bir iştir ve ben de kendi sitemde veya isteyen bazı arkadaşlarımın sitesinde kendime göre birkaç kod değişikliği yaparak siteleri Google'a uyumlu hale getirdim.

Diğer bir diyeceğim benim sitem 2-3 aylık olmasına rağmen günde 1000 tekil hite rahat ulaştı ve şu sıralar günde 80-85 üye geliyor ve her gün bu sayı gittikçe artıyor. Ve şu sıralar 1500'ün üzerinde üye var. Ben de kendi tekniklerimi diğer forum sahipleriyle paylaşmayı, diğer bir söyleyişle yardım etmek istiyorum.

Örneğin; kendi sitem SEO Score: 98%

Siz de kendi sitenizin ayrıntılarını ve Seo skorunuzu görmek için

http://whois.domaintools.com/siteniz.com yazarak girin ve inceleyin.

Bunun ne işe yaradığını gözlerinizle görmek isterseniz google'a cep forum, cep forumu, cepforum, ebuddy msn, dj zeugama,... gibi kelimeler aratarak benim sitemi bulabilirsiniz ;) yani seo googleda sıralamanızı yükseltir

Ben yardımcı olabilmek için sitenizde geçici olarak adminlik alıyorum ve Kalıplar bölümünü kullanıyorum sadece. Eğer siz de kendi siteniz için böyle faydalı bir şey isterseniz yapmanız gereken benimle irtibata geçmek: faruk_uzam@hotmail.com msn ekleyebilirsiniz

Not: Kesinlikle hiçbir art niyetim yoktur. Beni tanıyan tanır. Kesinlikle yardımcı olmayı çok seven biriyim ve bundan kesinlikle zevk alıyorum.

Son olarak bunu yaptıranlar eğer memnun olurlarsa footer'ına benim sitemin linkini ekleyebilirler Güzel

Umarım beni yanlış anlamazsınız ve umarım yapmak istediğimi anlatabilmişimdir, SEO dışında temanızda veya MyBB ile alakalı sorunlarınız olursa beraber hallederiz veya halletmeye çalışırız...
Adminlik almadan yardımcı olabilir misin.. ??

chattluck Yazan:
Adminlik almadan yardımcı olabilir misin.. ??

olabilirim ama emin ol adminlik almayı ben de istemiyorum ve alarak da sizi korkutmak istemiyorum, yanlış bir şey yapacağımı düşünmekte haklısınız. ayrıca adminlik almadan yaptıracağım şeyler çok kısıtlı bir diğer nedeni de bu çünkü yaptığım şeyler benim 4-5 saatimi alıyor ve ben bunu sırf iyilik olarak yapıyorum, umarım anlatabilmişimdir, hiçkimsenin sitesinde gözüm yok benim, hem sitenize bişey yapacak olsam en fazla ne yapabilirim ve ne karım olabilir böyle düşün

ama bana güvenenler yaptırırsa referans da olur hem diğerleri için, hiç olmazsa msn ekleyin görüşelim arkadaş da oluruz ne var Zuha

hatta bunu söylerken bir şey fark ettim cep forumu kelimesinde 5. sıraya kadar çıkmışım, bikaç saat önce 8. sıradaydı Zuha belki bunu okuyanlar okuduğu sırada daha yükseklerde olacaktır
bilader kodları buraya yazsan ?
Saygı duyuyorum yönteminize,vede bahsetiğiniz gibiyse yapılalıdır,fakat burda yapılması gerekeni açıklasanız daha iyi olmazmı? sonucta burda herkes templatesini editleyebilcek kapasitede: ) ssiz yapılması gerekenleri yazınız yapğalım mademki yardimcı olmak niyetiniz yardımı seviyorsunuz.: )
sanırım herkes aynı görüşte Gülücük
bence çok zor olmasa gerek paylaşım yapmak Gülücükdeneyelim istersen Gülücük
bunu adminlik değilde herkezle paylaşssan daha çok sevap işlersin yalnış mıyım ?

SEO Score: 0% ben mi yalnış goruyorum
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL