MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: İçerik Gizleme Sadece MyBBDestek'de
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sürüm: 1.2.x - plugin 'dir.
Türkçe Çeviri: emrebursali_2
Açıklama: Ziyaretçilere konunun içeriğini göstermemeninizi sağlar.

Uzun zamandır yani abartmadan söylemem gerekise 1 yıl kadardır bu eklentiyi arıyordum ve sonunda buldum ve bunu arayanlar çok ve bunun hakkında çok konular açılmıştı.

CAPS:

İNDİR
Eklentinin yapımcısı sen olsaydın footer'a link eklersin tamamda çeviri yapmışsın link eklemen yanlış. İzin alman gerek eklenti yapımcısından. Kolay gelsin..

emrebursali_2 Yazan:
Sürüm: 1.2.x
Türkçe Çeviri: emrebursali_2 (%100 Türkçe)
Açıklama: Ziyaretçilere konunun içeriğini göstermemeninizi sağlar.

Uzun zamandır yani abartmadan söylemem gerekise 1 yıl kadardır bu eklentiyi arıyordum ve sonunda buldum ve bunu arayanlar çok ve bunun hakkında çok konular açılmıştı.

Sadece emeğimin karşılığında footera aşağıdaki yazıyı yazmanızı istiyorum.Eğer yazmayan olursa hakkımı helal etmiyorum.

Kod:
İçerik Gizleme: <a href="http://www.aybenfanclub.com">MaSTeR</a>

İNDİR

Not: bu eklentiyi kuranlar burada sitelerini belirtmesini rica ediyorum.

bu eklentı zaten hıde hack ıle yapılıyordu ama o kadar ugrasmıssın emegıne saglık

C0n+r@ Yazan:
Eklentinin yapımcısı sen olsaydın footer'a link eklersin tamamda çeviri yapmışsın link eklemen yanlış. İzin alman gerek eklenti yapımcısından. Kolay gelsin..

Contra sadece söyleyebileceğim tek şey 1 yıl kadar arıyorum yemediğim küfür kalmadı diyebiliriz.Eğer yazmayan olursa canları sağolsun

------------------------------------------------------------------
bu eklentı zaten hıde hack ıle yapılıyordu ama o kadar ugrasmıssın emegıne saglık
Hide Hack'ten farklı

plugin mi bu?
evet plugin Batur
Teşşekkürler ;)
bende bu neden gorunmuyor plugınlerde
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL