MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Mybb'ye Nasıl Başladınız ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar herkes burada mybb' ye nasıl başladığını yazsın eminim ki ilginç başlangıçlar vardır (:Bravo:bravo:
bedava forum siteleriyle bu aleme girdik ondan önceside varda konuyu uzakmamak lazım :D neyse bazı forum scriptinden sonra bi arkadaş vasıtasıyla mybb kullanamaya başladık :D pek ilginç deel ama olsun :D
Deniz diye bir arkadaşım var zaten buraya'da üye Doc.Deniz onun sayesinde başladım.İlk olarak free bir forum sitem vardı phpbb'ydi.Sonra host domain aldık ve mybb kurduk.Benimki böyleGülücük
2006 evime iyibir bilgisayar ve internet aldım google nedir bilmiyordum :D şubat ayında yakınım mybb biliyormuş o kendisine kurdum bende o sırılar kendi adımdan oluşan domain almıştım ona kurdumçok beğendimşu an o forum günlük 700 - 1100 kişi giriyor 15.000 geçkin üyesi var günlük 70 - 180 arası üye oluyorlar Gülücük
ben birkaç sene önce bildiğinizi gibi counter-strike oyunu meşhurdu.benim o zamanalar ortak vardı Cs quit server diye bizde o zamanalar cs quit sitesi açtık ve o zaman bu zamandır mybb kullanıyorum.
freehostialarla başladım arkadaş smf yaptırdı bana mybb yi denedim kaç gün uğratım mybb kurulumu yapamadım 777 ayarını bir türlü yaapamadım en sonda yaptım free ye ilk günde 100 kişi üye oldu siteme
daha sonrada böyle devam ettim geliştirim kendimi
aniden oldu :D:D
ben başladığımda türkçe mybb destek sitesi yoktu :D
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL