MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Yapılan ve Yapılacak olan değişiklikler
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bildiğiniz gibi Arno ve Blackinci sitemizden yani aramızdan ayrıldı ve mybbdesteği bana bıraktılar. Bunun üzerine sitenin temasını sıfırladık ve default tema yaptık. Size bundan sonra sitede uygulamak istediğim planları yazmak istiyorum..

Yapılan Değişiklikler
- AoRGuN'un yetkisi yeniden verildi.
- MyBB Çeviri Temalar yeniden üyelere açıldı.

Yapılacak Değişiklikler
- Yeni sade bir tema hazırlayacağım.
- Bir anasayfa hazırlayacağım ve buna bağlı olarak çeşitli sayfalar ekleyeceğim. Örneğin mybb kurulum yardım sayfaları..
- Kategorileri belki düzenleyebilirim.
- Forum uyarı sistemi kurulucak.
- Siteye gereken bir kaç modifikasyon uygulanabilir.

Bunların dışında siz üyelerimizinde istekleri varsa düşüncelerinizi almak istiyorum lütfen..
seo yarışması yapılırsa güzel olur mybb.gen.tr kapalı açılacak mı acaba yoksa burdan mı dewam bence burdan dewam edilirse güzel olur

konuyla ilgisi yok ama contra mybbdestek te küçük bi yetki almak için ne yapmak gerekir modluk vs :D olmak istiyorumda sordum

hayırlı olsun adminliğin

Alıntı:

Bu gyet iyi olur ama eskiside iyiydi.

Şimdi daha önce Arnonunda dediği gibi SEO yarışması için bir gelirim olması lazım ki şuan o bende yok Gülücük öğrenciyiz gayet doğal. MyBB.Gen.TR Arno ve Blackinci'de orası etkinlik sitesi olarak yayın hayatına devam edicek.

Yetki alımlarını ilerleyen günlerde gündeme getireceğim eksiklikleri rayına oturtmam gerekiyor. Bunlar ikinci planda benim için..

bunyo Yazan:

Alıntı:

Bu gyet iyi olur ama eskiside iyiydi.

Eski temayı blackinci ve arno güvenlik nedeni ile kaldırdılar. Şimdilik böyle, ilerleyen günlerde yeni temayı koyacağım..

Moderatör alımı yapılacakmı yapılacaksa ne zaman yapılacak:D

Lorderont Yazan:
Moderatör alımı yapılacakmı yapılacaksa ne zaman yapılacak:D

Yetkili alımları sitedeki eksikliklerin tamamlanmasından sonra yapılıcak. Henüz erken. Yönetimdeki arkadaşlarla görüşme yapıp bazı şeyleri söyleyeceğim..

Arkadaşlar aslında moderatör alımları her zaman vardı. Ama herşeyden önemlisi moderatör olacak kişilerin güvenilir olması. Şu an için dün gittiler Bugün yönetime yeni kişiler alınırsa bu kötü olur..
eski temanın ne gibi güvenlik sorunu olabilirki
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL