MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: UYARI !!! TÜM ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Değerli MyBBDestek.Com üyeleri,

Başla, canla burda sizlere elimizden geldiğince iyi bir hizmet (Destek) vermeye çalışıyoruz. MyBBDestek ekibi olarak bunu tamamen gönüllü yapıyoruz. Bu işten kimsenin maddi bir geliri yok. Hepimizin ya iş, ya okulu vs. özel durumları mevcut. Yani sizler gibi bir özel yaşantımız var.

Maalesef bazı arkadaşlarımız YÖNETİCİ sıfatlarımızı farklı yorumluyor. Sanki 24 saat pc başında oturup size destek vermemiz sorunlarınızı çözmek zorunda olmamız gibi bir yanlış düşünce içine giriyorlar.

Böyle birşey mümkün değil. Olmadı , olamaz da...

Ayrıca verdiğimiz destekten memnun olmayanların stemizi TERKETMELERİNİ rica ediyorum. Sen hem destekten memnun olmadığını bas bas bağır , hemde günün büyük bir bölümü bu sitede takıl. bu nasıl iştir anlamış değilim.

Son kez söylüyorum; yönetici olamamız, size dakikasında cevap vermemiz demek değil, 24 saat burda bulunmamız demek değil.

Saygılarımla..
Batur çok doğru bir şekilde açıklama yapmış.Bence birde sabırlı olmak gerekirGülücük
Batur haklısın aynı düşüncedeyim ama Göz var nizam var. 1 hafta açık duran konuya hiçbir yönetici veya üye cevap vermez mi. Kimler Çevrimiçi denilen bir bölüm var değil mi burda görüyoruz kim online kim değil. Günde en az 1-2 saat online olan insan bile cevap yazmıyor. Bu arada iş güç sahibiyiz diyorsunuz cevap vermek zorunda değilsiniz ama cevap vermeyecekseniz destek sitesi açmayın.Nasıl bir mantıktır bu. Sizden 24 saat destek bekleyen yok zaten böyle birşey olamaz da. Ama o kadar kadrodan 1 i bile cevap Vermez mi allah aşkına.
bakın, konularınıza cevap gelmediği zaman konunuzu güncelleyebilir, rapor edebilir hatta bir çok üyenin yaptığı gibi bizlere pm atabilirsiniz. O kadar çok konu açılıyor ki arada bazı konular kaynayabiliyor. Sitemizi MSN gibi görmeyelim .

Ben mesela sabah işe geldiğim gibi siteye giriyorum, tüm gün onlkine gözüküyorum. Ama genelde derslerde oluyorum. Fırsat buldukça bakıp varsa yapabileceğim birşey yardımcı oluyorum. yani Kimler çevrimiçi ksımında gözükmek o an sitede olduğumuz anlamına gelmez.
Ok. Öyle olsun bakalım. Her konum arada kaynadı gitti şimdiye kadar ok o da kabul.Diyorum ya Seo yarışması yapalım dedim arno konuya mybb.gen.tr den devam edin dedi cevap falan yok konuya . Bir yorum yapsa eyvallah dicem sağol Arno dicem. Ama yok ya adam yerine konmamak çok kötü bir duygu emin olun.İnsanın sinirini bozuyor böyle birşey doğal olarak.
şimdiye kadar burdan yada burası sayesinde kac kere destek aldınız.
Bir kac kişinin bir kac mesajına cevap verilmemiş diye binlerce kişinin aldıgı destegi onemsememek niye?
themem zaten vereceksiniz desteği. Destek verdiniz diye övünecekseniz bu siteyi açmıyacaktınız. Bu site destek sitesiyse destek vereceksiniz Yoksa adama Sahtekar derler.Verdiğiniz destek sitenizin amacı zaten. Destek vermediğinizde söyliyeceğiz tabi. Destek vermek (Kendi isteğinizle) sizin göreviniz zaten. Övünecek birşey yok burda destek verdiğiniz için.
deluxeland33, artık haksız bir davanın peşinde olduğunu kabul et bence. Sen nasılki açtığım seo konusuna kimse yorum yapmadı, beni adam yerine koymadılar derken yaptığın işin karşılığını bekliyorsan bırak bizde verdiğimiz destek ile övünelim. yanlış düşünüyorsun . Ben bu konuyu bazı yanlışlıklara açıklama olsun diye açtım, yeni bir tartışma konusu olsun diye değil. Bu konuyu da kapatmak zorunda kalmayım.
Sayfa: 1 2
Referans URL