Resmi siteymiş. Neden kimse ilgilenmiyor peki bu kadar küfür yazılıyor mesaj açılıyor 1 saat kimse ilgilenmiyor. Ne yönetici ilgileniyor ne birşey. Bi konu açıyorum 1 ay cevap yok. Bir fikir sunuyorum yöneticiler iplemiyor bile. Ben anlamadım bu işten birşey. Resmi site böyleyse resmi olmayanı nasıl olur bilmem.
Mesajına istinaden 1 günlük ban cezası verilmiştir.
Ceza sınırsız çevrilmiştir. Birebir yardım ettiğim adamlar böyle yazılar yazabiliyorsa buralarda bulunmasınlar!
Teşekkürler Arno. Fikrini belirteni banlayın ok. Kötü birşey mi dedim sanki. İlgilenmiyorsunuz söylediklerim birebir doğru. Açtığım konulara bak kimse ilgilenmiyor. Açtığım konuya bakan yok. Sunduğum fikire saygı gösterip bir cevap yazan Allahın kulu yok. Ne dememi bekliyorsunuz :S O kadar adamlar küfür ediyor kimse konuyu kapatmıyor 1 saat açık konu herkes cevap yazıyor konu sohbete dönüyor ben bir bunu dedim diye banlanıyorum.
Gerçekten teşekkürler.
Bence yönetim çok iyi bir şekilde çalışıyor

Zaten eğer forumda sorundan anlayan olduğunda cevap yazıyorlar onun için sabırlı olmak gerekli

Soru sormadım ben. Sorduğum soruya cevap almadım zaten o ayrı mesele de. Fikir sundum fikrime saygı gösterilmeyen yerde ben zaten durmam.Etkinlik sitesi etkinlikten başka her işe yarıyor.Etkin insan yok etkinlik sitesinde ilginç.Seo yarışması yapalım diyorum iyiliği için sitenin birşeyler olsun diye cevap yok ama bunu söyleyince BAN. Teşekkürler Herşey İçin. Özellikle de Arno ya.
Biz mantıklı her fikre saygı duyar hatta destekleriz. Ancak maalesef bizi kimse anlamıyor.
Sitede konu Kapatmaya yetkisi olan kimse olmayınca o konu1 değil 5 saatte açık kalabiliyor. Ne yapalım. Sitede 24 saat askerlik mi yapalım , nöbet mi tutalım. Bizim de bir özel hayatımız olduğunu unutuyorsunuz.
Batur tamam o zaman da kaç gündür seo yarışması yapalım diye bas bas bağırıyorum. Mybbdestek.com a açtım knuyu ve arno mybb.gen.tr de devam edin konuya diye kilitledi yani haberi var. En azından o bir cevap yazmaz mı ya. Bir fikir sunmuşuz ortaya evet veya hayır de işte sitenin sahibi sensin. Adam yerine koyan yok onu anlatamıyorum. Nöbet tutun diyen yok zaten bunu söyleyip durmayın sürekli. Böyle birşey zaten olamaz sürekli burda olamazsınız ama bir düşünün.
yazdığınız bir konuya yorum gelmemesi adam yerine konulmadığınız anlamına gelmez.
etkinlik sitemiz şu an çok etkin değil maalesef.