MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: www.frmcep.com
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
evet arkadaşlar biraz geç oldu ama artık tanıtayım siteyi :D siteyi açalı 1 ay falan oldu işlerimin yoğunluğundan dolayı içerik zayıf biraz önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.frmcep.com
sana benden öneri 1 sene once bi cep sitesi açmıştım sitede 4 ay tık olmadı devamındada bişey olmadı kapattım gerçi ozamanlar acemiydik şimdi bi oyun sitesi açtım 2 ayda tekil 1500 oldu bence cep sitesi işini başlamadan bırak genel forum asla açma başka bişey düşün ;)

ayrıca site 11-21-2007

tarihinde açılmış en az 20 günlük
ben umutluyum hit toplama konusunda yeni bi karar aldım sitede verilen dosyaları siteye upload edicem artık googleye siteyi tanıtalı 4 yada 5 gün oldu içeriğin az olmasına rağmen google aramalarında 1. sayfada linklerim çıkmaya başladı bide bazı siteler görüyorum cep telefonu sitesi alt tarafları genel foruma çevirmişler hiç iyi olmuyor üye kaybedilir oyun sitesi hakkında sana katılıyorum acayip hit topluyorlar niyetim vardı ama bi hosting şirketi olan abim var onların aldığı işlerde forum kurmalarını ben yapıyorum onlar kendileri açtı ben açamam artık şimdi bu projeyi bitirince film sitesi açmayı düşünüyorum
temamı yeniledim görüşlerinizi bekliyorum
güzel tema ama yeni mesaj var yok u değiştir cep tele ye uygun bir şey koy siten güzelmiş
konu sayısını yükseltirseniz güzel bi siteye benziyo birde temayı değiştirin derim üye sayın konu sayısına göre çok güzel paylaşımları da güncel tutarsanız site tutar Gulumseme
Sayfa: 1 2
Referans URL