MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: AEFDestek.Com Satılıktır !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
* Domain Adı : aefdestek.com
* Bitiş Tarihi : 03.12.2008
* Registar : İsimTescil
* Transfer Ücreti : -
* Minimum Fiyat: gizli
* Başlangıç fiyat: 100 $
* Minumum artış: 10 $
* Bitiş Tarihi : 02.02.2008
* Hemen Al : 999 $
* Özel Notlar : Domain Özelliği Daha Yeni Yeni Türeyen Bir Forum Sisteminin Türkçe Destek Domaini !
Fiyatlarda oynama yapmalısın bence. Çünkü domainin fiyat edecek hiç bir özelliği yok. Sadece şuan üzerinde yazdığımız sitemizin domainine benziyor o kadar...
Arno demiş kiFiyatlarda oynama yapmalısın bence. Çünkü domainin fiyat edecek hiç bir özelliği yok. Sadece şuan üzerinde yazdığımız sitemizin domainine benziyor o kadar...

Ya Bu Domaini Kullanacak Adam Gibi Adam Olsa Ücretsiz Bile Vermeyi Düşünüyorum.. Şahsen Ben İstesem Tr Destek sitesi olarak kullanabilirim ama daha bir şey bilmediğim bir sistem için kullanmak istemiyorum..
Bu sistemi Localde Test Etmiştim Güzel Bir Sistemdi Şİmdi Birazdaha Geliştirmişler Ama başlangıç fiyatınız çok caydırıcı bir fiyat olmuş yetişebilecek zamanımız olsa onunda gelişmesine yardımcı oluruz ama zaman
blackinci demiş kiBu sistemi Localde Test Etmiştim Güzel Bir Sistemdi Şİmdi Birazdaha Geliştirmişler Ama başlangıç fiyatınız çok caydırıcı bir fiyat olmuş yetişebilecek zamanımız olsa onunda gelişmesine yardımcı oluruz ama zaman

Eğr Tanıdığın Gelişimne Yardımcı Olacak Birileri Varsa Ücretsiz Vermeye Razıyım .. Yeterki İşi Bilen Birinin Eline Düşssün :D
Nedensem Yalan Olur Birini söylsem Yapar Bu arkadaş desem bile 2 - 3 gün sonra sıkılıp bırakır bende zan altında kalırım ama mutlaka ilgilenen birisi çıkar
Sayfa: 1 2
Referans URL