MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Kabeden Canlı Yayın Sayfası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Daha önce bir Sayın Arkadaşımimiz yayınlamıştı ama yemudira Sayın Arkadaşımim linkte sorun olduğu için kilitleyip silmiş... (bana gelen bilgi mesajı bu şekildeydi..)

Ben kendi siteme uyguladım...

http://www.insirahforum.com/forum/kabe.php <<<<<<<<<

Öncelikle Kullandığımız temada yeni şablon(kalıp) oluşturalım
şablonun adı kabe olsun
Bu kodları Yerleştiriniz

Kod:
<html>
<head>
<title>Kabeden Canlı Yayın</title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
$headerinclude
</head>
<body>
$header

<table nof="LY" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="620">
        <tbody><tr align="left" valign="top">
            <td align="center" height="65" valign="middle" width="620">
<object id="aba_MediaPlayer0" classid="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6" align="middle" height="400" width="450"> <param name="rate" value="1"> <param name="balance" value="0"> <param name="currentPosition" value="0"> <param name="defaultFrame" value=""> <param name="playCount" value="1"> <param name="autoStart" value="-1"> <param name="currentMarker" value="0"> <param name="invokeURLs" value="-1"> <param name="baseURL" value=""> <param name="volume" value="70"> <param name="mute" value="0"> <param name="uiMode" value="full"> <param name="stretchToFit" value="-1"> <param name="windowlessVideo" value="0"> <param name="enabled" value="-1"> <param name="enableContextMenu" value="0"> <param name="fullScreen" value="0"> <param name="SAMIStyle" value=""> <param name="SAMILang" value=""> <param name="SAMIFilename" value=""> <param name="captioningID" value=""> <param name="URL" value="http://rahman.fw.nu:8880/playlist.asx"> <param name="enableErrorDialogs" value="0"> <param name="_cx" value="6879"> <param name="_cy" value="5689"> <embed type="application/x-mplayer2" name="aba_MediaPlayer"> </object></td>

</tr>
    </tbody></table>

<br>
                    <br>

</html>
</head>

Sonra ikinci adım olarak kabe.php adında dosyası oluşturun
ve bu kodları koyun

PHP Kodu:
<?php

define
("IN_MYBB"1);

require 
"./global.php";

require 
"./inc/functions_post.php";

add_breadcrumb("kabe");

eval(
"\$kabe .= \"".$templates->get("kabe")."\";");

output_page($kabe);

?>

evet son olarak kabe.php dosyasını
ftp ile forum ana dizinnine Yolayınız
Yeni Sayfanız Hayırlı olsun

Tekrar belirteyim alıntıdır... Arama yaptırdım ancak bulamadım...
saol
ellrine sağlık
Sizden gelenler bölümü fakat sen alıntı yapmışsın bu doğru bişeymi ki.
başka bölüme açmaya çalıştım ancak olmadı kardeş... bana çıkan uyarıda burayı tavsiye ediyordu... sitede arkadaşlarınızın yaptıkları diye bölüm vardıda benmi eklemedim yani.. lütfen..... alıntı olduğunuda defalarca söyledim....

emeğe saygının ne olduğunu biliyoruz hamd olsun....
Kardeş Çok Güzel Bişi Saolll
rica ederim kardeş biz sadece ekledik..
Sayfa: 1 2
Referans URL