MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: ForumTema.Com Mybb ye İlkleri Getirerek Açıldı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Herkese Merhaba,

Uzun süredir açmayı planladığımız ForumTema.com u nihayet açmış bulunmaktayız. Öncelikle başlıkta belirtmiş olduğum ilklerden bahsetmek istiyorum. Fark edeceğiniz üzere site logomuzun hemen altında yedi farklı renkte kutucuk bulunmaktadır. Bu renklerden birine tıkladığınız taktirde site tasarımının rengi seçtiğiniz renk olarak değişecektir. Bu kutucukların üzerinde kısa bir süre beklediğiniz taktirde o rengin ismini öğrenebilirsiniz. Bu yeni bir özelliklik olmamasına rağmen MyBB siteleri arasında ilk kez tarafımdan uygulanmıştır. (Misafirler Bu Özellikten Yararlanamaz) Yenilikler tabiki sadece bunlarla sınırlı değil. Sitemizde sörf yaptıkça bunları farkedebilirsiniz. Bunları anlatma sebebim övünmek değil 1 ay boyunca neler yaptığımız hakkında kısaca bahsetmektir.

Site yapımının 1 ay sürmesinin bir çok sebebi var. Bunlardan önemli olanları, her renk için ayrıca grafik hazırlanması ve renk değişim sisteminin alt yapısının kurulması, her tablonun uygun şekilde ovalleştirilmesi, bazı sayfaların HTML alt yapısının tekrar yazılması, bazı PHP dosyalarındaki spesifik değişiklikler ve bunun gibi bir çok değişikliktir. Bu temanın tasarımı benim olmasına rağmen Arno'nun katkılarını göz ardı edemem. Bundan dolayı buradan tekrar teşekkür ederim.

Şuan için site içeriğinin yapılması ve portal sayfasının kodlanması çalışmalarına başlıyoruz. Sizlerde sitemizdeki hata ve yanlışlıkları bildirerek bize yardımda bulunabilirsiniz.

Sitemizin Amacı Nedir?
Sitemiz sadece MyBB için değil diğer web-sistemleri, özel siteler, cep telefonları ve aklınıza gelebilecek her türlü tasarımın paylaşımını yapmayı hedeflemektedir. Şuan için içerik konusunda bir çalışma yapmamamızdan dolayı aradığınızı bulamayabilirsiniz. Ancak en kısa sürede belirli bir seviyeye ulaşmış olacağız. Bu konuda bize yardım etmek isteyen arkadaşlar lütfen bana ya da Arno'ya özel mesaj yoluyla ulaşsınlar.

Ayrıca eğer web siteniz için özel (ücretli) tasarım yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda şimdilik sitemizi referans alabilirsiniz ve zamanla yaptığımız çalışmaları referans olarak sizlere göstereceğiz.

Bu sitenin herkese hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılar Blackinci
www.ForumTema.com
hayırlı olsun Forumtema.com
uzun zamandır bekliyorduk ve gercektende muhtesem olmus
az önce bakmıştım %99 du sonunda bitti hayırlı olsun davut abim
yetkili alımları varsa talibim
Hayırlı olsun Davut abi tasarım gerçekten harika !
MyBB'de çığır açan bir site eline sağlık Davut hocam çok güzel oldu. Yepyeni özellikler var siteye üye olun ve biraz dolaşın, mybb'nin gelebileceği son noktayı görün =)
Hayırlı olsun gayet güzel olmuş cep telefonu temalarına katkım olabilir.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL