MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: MYBB.GEN.TR Butonları Hakkında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
adresindeki tartışmayı okudum butonları siz yaptınız kullanılmamasını istememek en büyük hakkınız ama eğer burası gerçektende bir DESTEK sitesiyse en azından butonların nasıl yapıldığına dair bi videolu veya resimli anlatım yaparsınız.
MyBB orjinal butonlarının PSD dosyaları sitemizde mevcut. Onları indirip photoshop'da istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Eğer yapmayı bilmiyorsanız ben boş bir zamanımda resimli veya videolu anlatım yaparım...
C0n+r@ demiş kiMyBB orjinal butonlarının PSD dosyaları sitemizde mevcut. Onları indirip photoshop'da istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Eğer yapmayı bilmiyorsanız ben boş bir zamanımda resimli veya videolu anlatım yaparım...

mybb'nin kendi butonlarını demiyorum sizin sitenin butonlarını diyorum eğer sizin sitenizin butonlarının yapımını anlatırsanız hem kimse sizin butonlarınıza sarkmamış olur hemde insanlar sitelerine güzel butonlar koyarlar
Sitemizdeki butonlar mybb'nin orjinal butonlarıdır zaten. Renk düzeni değiştirilmiş okadar...
hımm iyi ozaman üstüne gelincel renk değiştirmesi falan nasıl yapılıyor onu anlatırsın
Renk değiştirmiyor aslında farklı bir resim açılıyor. Ama burda tek resim üzerinden yapılmış. Css ile yapıldı sanırım benimde tam bir bilgim yok. Html kodlarını biliyorum ama onda iki farklı resim kullanıyorsunuz. Bunda resimde 2 buton var. Üsttekinin kordinatları verilerek bir kod oluşturulmuş olabilir. Arno ve Davut abiye bunu bir sorayım.
Sayfa: 1 2
Referans URL