MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Beşiktaşlı Yöneticiler Alınacaktır...!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar Şuanda yöneticimiz bulunmamaktadır Bizimle Calısacak S.mod ve moderatör Alınacaktır...!

Aranan Özellikler :

egitim durumu : önemli deil :D:P

yabancı dil : önemli deil :D:P

takım : BEŞİKTAŞlı olması şart yoksa görev yapmaz:D

http://www.bjkask.com
Teması çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bir Fenerbahçeli olarak seni tebrik ediyorum. Umarım başarılı olursun...
Bi Taraftar Olarak Bende Senı Harbıden Tebrık Ederım Her Fenerlı Senin Gibi Yapmaz..! Begendıgıne Sevındım Bayagı Bi Oynama Sonucu Böle Bişi Cıkardık...! İnş Başarılı Oluruz...!
Genelleme yapma istersen. Ben bir Fenerbahçeli olarak 3 Büyükler temama MicroAslan temasıyla başladım ve şimdiye kadar yayınlanan en ayrıntılı tema oldu. Galatasaray klübünden logolarını kullanmak için izin bile aldım memnuniyet duyacaklarını belirttiler sonuçta bunu ben karşılık beklemeden yapmıştım. Ve bir çok kişi şaşırdı. Neden satmıyorsun da paylaşıyosun diyenler filanda oldu. Yani Fenerbahçeliyim diye Galatasaray temasını kötü yapmaya çalışmadım aksine özenerek yaptım ve 2 günümü aldı ortaya süper bir eser çıktı.

Seninkide klasik vb teması üzerine kurulmuş ama güzel olmuş gerçekten alttaki flash saat gerçekten çok hoş.
genelleme yapmadımkı neyse konus baska yerlere kaymasın k.bakma
r3lax ben yavru kartallardanım hocam ekle hasretakkaya@hotmail.com
Sayfa: 1 2
Referans URL