MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Satılık Tema
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Önizleme: Buraya Tıklayınız

Arkadaşlar kendi sitemin temasını satmaya karar verdim. Temayı sattıktan sonra sitemden tema kaldırılacaktır. Şuan için bazı eksiklikleri ve değiştirilmesi gereken yerleri mevcuttur. Beğenipte alacak olan kişi olursa onun isteğine göre de bazı düzenlemeler yapabilirim.

Gereksiz yorum yapılmaması açısından ücreti PM ile göndereceğim. Ciddi alıcı iseniz mesaj atıp PM isteyiniz...
arno bnce okdr ii deil ya k.bakma
Fiyat Nedir Hocam Öğrenebilrmiyizz
ücreti alayım arnocum pm yi at bakalım

hippici Yazan:
arno bnce okdr ii deil ya k.bakma

Kişisel bir görüş saygı duyarım. Ancak kendi arkadaşlarımla takıldığım siteme yaptığım için renk konusunda filan özen gösterdim. Ayrıca dediğim gibi bazı eksiklikler ve düzeltilmesi ya da değiştirilmesi gereken yerler var. Alacak olan olursa eksiksiz bir şekilde teslim edicem...

zenta Yazan:
Fiyat Nedir Hocam Öğrenebilrmiyizz

alperen Yazan:
ücreti alayım arnocum pm yi at bakalım

PMleri gönderiyorum...

Bence Güzel. Emeğinizi inş. alırsınız.

Arno Yazan:
Önizleme: Buraya Tıklayınız

Arkadaşlar kendi sitemin temasını satmaya karar verdim. Temayı sattıktan sonra sitemden tema kaldırılacaktır. Şuan için bazı eksiklikleri ve değiştirilmesi gereken yerleri mevcuttur. Beğenipte alacak olan kişi olursa onun isteğine göre de bazı düzenlemeler yapabilirim.

Gereksiz yorum yapılmaması açısından ücreti PM ile göndereceğim. Ciddi alıcı iseniz mesaj atıp PM isteyiniz...

portalbaris@hotmail.com senle bişey konuşmam lazım

arkadaşlar tema konusunda iyi kötü yorumlarda bulunabilir misiniz? Sanırım yeterince iyi değil bundan dolayı eksiklerimi görmek istiyorum...
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL