MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Yenilendi:seo1.09 tr ok ve şimdi meta keywords ekledim...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
arkadaşlar flood yapıyom ama kusura bakmayın bu konuyla ilgili yarım edecek yokmu bana? sırf seo için bugün windowstan linuxa geçtim.
gizemLiaLem demiş kiS.a Seoyu ilk defa kurdum bugün.Sorunsuz çalışıyor.Fakat bişey dikkatimi çekti owervievden konulara girince eski uzantıyla giriyo.Forumda konulara girince html olarak oluyo.Bu normalmi yoksa anormalmi :D

http://www.gizemlialem.com buradanda inceleyebilirsiniz.

edit:şimdi farkettim.Bide mesela konuya giriyorum uzantısı html olarak gözükür konuya cvp yazıyorum kaydediyorum kaydettikten sonra beni eski tip yani html olmayan linke yönlendiriyo :S nasıl bişi anlamadım yahu

Arkadaşım seonun amacı zaten googlebotun siteni daha rahat indexlemisini sağlamak sen msj yazınca msjlarını indexlemiyor önemli birşey deil yani
öyLe diyosunda bu sitede yada gördüğüm başka sitelerde böyLe değil bu.Bendeki anormal çalışıyo.

izlediğim yol şu. seoyu plugins klasörüne attım.ana dizinimde .htaccess klasörü yoktu kendim 1 adet oluşturdum içi boş şekilde ana dizine attım.seoyu aktif hale getirirken bana bi takım kodlar verdi onu .htaccess in içine attım.sonra htaccess e gerekli izinleri verdim ve plugini aktif ettim.başkada bişi yapmadım.bi yanlışım varmı acaba?
arkadaşlar çok mükemmel çalışıyor yalnız bir sorum olacak önceden seo kullandığımda google daki indexlerim 6bin küsürden direkt 3 bine düşmüştü bunda da olacak mı (not : arkadaşların söylediği gibi nofollow u hayır yaptım)
cevaplarınızı bekliyorum.
S.a Seoyu ilk defa kurdum bugün.Sorunsuz çalışıyor.Fakat bişey dikkatimi çekti owervievden konulara girince eski uzantıyla giriyo.Forumda konulara girince html olarak oluyo.Bu normalmi yoksa anormalmi

http://www.gizemlialem.com buradanda inceleyebilirsiniz.

edit:şimdi farkettim.Bide mesela konuya giriyorum uzantısı html olarak gözükür konuya cvp yazıyorum kaydediyorum kaydettikten sonra beni eski tip yani html olmayan linke yönlendiriyo :S nasıl bişi anlamadım yahu

arkadaşlar şu sorunuma bi çare yokmu :S
ya kurdum ama arasıra forumlara giriyorum bembeyaz çıkıyor.oda nadir çıkıyor karşıma
saol fika
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Referans URL