MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: PS'de Yatay Çizgi Yapımı !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bir Kontıra şova daha hoşgeldiniz. :D Bu mübarek ramazan bayramında sizlere güzel bir ders hazırladım. Çoğunuzun aradığı bulamadığı tema yapımında %90 ihtiyaç duyulduğu bir olay. Pattern yapımı...

Etiketler (Arayanlar bulsun diye :D) : Pattern yapımı, yatay çizgi, photoshop, thead_bg, tcat_bg, çizgili ...

Ders :

Gördüğünüz gibi oldukça basit bir olay. Ancak yapamadıysanız contra'da çareler tükenmeeez PSD dosyasını veriyorum buyrun :D

Tıklamassan küserim
Teşekkürler contra. Temacılar için iyi konu.
Teşekkürler Contra.

Bu gradient bölümünü bilmeyen arkadaşlar için biraz daha açmak istiyorum.

Burdaki web 2.0 türü gradientlerin hazırlarıda var onları paylaşıcam.

Şekildeki gradientde 4 farklı renk kullanılmış.

Koyu Koyu+YarıAçık Açık
' '' '

Ortada bulunan iki rengin zıt olması gerekiyor. Ve bunların %50 - %50 konumlarında üstüste bulunmaları gerekiyor.

Tekrar teşekkürler Contra...
elinize sağlık bide sarmal başlık yapımını gösterseniz mybb turkiyenin eski temasındaki thead_bg ler gibi Bravo

ikaarus Yazan:
elinize sağlık bide sarmal başlık yapımını gösterseniz mybb turkiyenin eski temasındaki thead_bg ler gibi Bravo

Aynı şekilde yapılıyor arkadaşım fakat pattern farklı. Buyur sana ben vereyim :

Bunu photoshop ta aç, sonra :

Edit / Define Pattern

Bundan sonrası zaten bunun gibi, ancak pattern kısmına opacity değerini %90 yapmanız gerekecek..

Kolay gelsin..

tesekkürler yardımcı olanlara elinde web 2.0 gradient olan varsa paylasabilir mi?bendekiler az gelioda :D
ohhhhhhhh allah sende binlerce yok yok milşyonlarca razı olsun:..
hep aradıgım şeydii..
mükemmelsin be C0n+r@..
,çok çok teşkürler:: Gülücük
Ben teşekkür ederim 53hacker89. Bu konunun daha rahat bulunması için sabitliyorum...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL