MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: CST Banlanmıştır.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
CST adlı kullanıcı (!) art niyetinden dolayı ve küfürlü yazışmaları sebebiyle sitemizden süresiz olarak ATILMIŞTIR. Amacı açık ve nettir. Nerden geldiğini bilmiyorum ama maksadı sadece burda tatsızlık çıkarmak. O nedenle bu sitede bu ve bunun gibi kişilere yer yoktur.
çk tşk batur abi mesajımı kaideye aldığın için
Herkes özel mesaj atmış banlansın die.. Ama işim vardı nette değildim. Yeni geldim. Bizler burda yokken bu tür adamlarla muattap olmayın. siz cevap verdikçe onlar çirkefleşirler. siz şikayet edin biz gerekeni gerek ban gerek şahsen onları bulup yapıyoruz merak etmeyin.
ehehe sonu belliydi zaten:D
Yanlış yapılan birşey var. Mesajları editlemeyin lütfen. Direk olarak yönetici forumuna taşıyın küfürlü hakaretli vs. mesajları konudan ayıralım sonra tekrar eski yerine taşıyalım. Mesela ben bu adamın ne yaptığını sadece tahmin etmekle yetinmek zorunda kaldım...
Arno haklı bana düşmez ama fikrimi söyleyeyim.Bazı forumlarda küfürleri falan print screen yapıyorlar ve daha sonra kanıtlıyorlar.
küfür lerini bende gördüm banlanması iyi olmuş
valla yeni geldim görmedim küfürleri ama iyi olmuş herkes banlansın diye mesaj attıysa
Sayfa: 1 2
Referans URL