MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: !!! Özlenen Paylaşımlar Geri Geliyor www.kompleforum.net.tc !!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Büyük Emekler Sonrası Hazırlanan Komple Forum Bugünden İtibaren Aktif Yayın Hayatına Başlamıştır. Sitemizin İçeriğinde En Güncel haberler,programlar,paylaşımlar bulunurken sitemizde iyi vakit geçirebilmeniz için sohbet,anket,zeka soruları,müzik sohbet,youtube video paylaşım bölümü vs. bir çok bölüm ile sizlere hizmet vermekteyiz amacımız özlenen paylaşımları PaYLaŞıMıN YeNi Adı ile geri getirmek hepinizi sitemiz üye görmekten şeref ve mutluluk duyarız. KOMPLE FORUM YÖNETİMİ

NOT : Bu Sitenin Hazırlanışında İlk Olarak Arno'ya Daha Sonra Mybbdestek.com'a ve Sitemizin temasının sahibi TuRGuT'a Sonsuz Teşşekürlerimizi Sunuyoruz...

Sitemize Girmek İçin Tıklayın...
Bir domain alsan süper olur. Hatta biri sponsor bile olabilir... Bence uğraşma kendini yorma böyle free adreslerle...

O kadar forum sitesi var ki, paralıların çoğu tutmazken free sitelerle işin çok zor...

İyi çalışmalar
Bencede Domain al :S
yorumlarınız için teşşekür ediyorum arkadaşlar haklısınız bizde sizin gibi düşündük bir domain alsak süper olacak ama biz önce free kurup hitimizin ne olacağını görmek istedik daha sonra domain almayı düşündük artık bakalım hitimiz ne olacak ;D
Paralılar bile tutmuyor free'lerin tutması çok zor!
Ama tasarımını beyendim açık ve net!
kemal17 demiş kiParalılar bile tutmuyor free'lerin tutması çok zor!
Ama tasarımını beyendim açık ve net!

teşşekürler arkadaşım bizde süründüğümüz yere kadar sürüneceğiz artık
Sayfa: 1 2
Referans URL