MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: içerik bakımından bence bu forumun üstüne yok
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
selam arkadaşlar

1,5 ay önce sitemi açtım 2 hafta seo yüzünden girilmiyordu 2 haftada diğer adminler sağolsun yamuk yaptılar siteyi bozdular (sildiler) tekrardan yaptım yani anlayacağınız site daha 20 günlük

FORUMİZ.NET
benim elimde 18 bin konulu 32 bin mesajlı bir mybb db var . benım elimdekindende büyükleri var anlatmak istediğim bu forumdan daha çok içerikli siteler var benimkindednde büyükleri var..
kardeş benim demek istediğim mesaj adeti yada konu adeti değil içerik önemli forumda ne var ne yok ve mybb siteleri için bölüm ne bi bak istersen mybb siteleri.
diğer dinler bölümünde hristiyanlık dikkati mi çekti..çok sakat bir bölüm,,açılan konulara baktım bir müslüman için çok riskli şeyler var..demem o ki bir müslüman ve bir hristiyanın düşüncelerinin çakışacağı konular var..dikkat etmen lazım bence.

içeriğe gelince genişletmek zor değil biliyosun Gulumseme

yine de emeğine sağlık uğraşmışsın ;)
tema acısından güzel seçim yapmışsın. Umarım istedigin yerlere gelir siten . Yanlız dikkat et cok fazla katagorin var ilerde hem forumda karışıklık yaratır takip edemezsin hemde hızını etkiler..
tamam şimdi anladım frmtr var ondada baya konu var ama saymadım :D
Sayfa: 1 2
Referans URL