28-08-2007, 11:21
28-08-2007, 11:32
3 - Sitede illegal paylaşım yasaktır. ... Diyorsunuz Ama Sitede Full Program Flim Download Oyun download var Acaßa ßunlar Yasak değil mi ?
ßirde sitenize Üye olunmuyor...
"Tavsiye Eden:" gerekli alanını doldurmadınız veya seçmediniz. Lütfen bu alanı doldurunuz ya da seçeneklerden birini seçiniz.
"Tavsiye Eden:" gerekli alanını doldurmadınız veya seçmediniz. Lütfen bu alanı doldurunuz ya da seçeneklerden birini seçiniz.
29-08-2007, 12:04
bence owerview'i düzenLe.
hayırLı oLsun ;)
hayırLı oLsun ;)
29-08-2007, 12:10
TeXaS demiş ki3 - Sitede illegal paylaşım yasaktır. ... Diyorsunuz Ama Sitede Full Program Flim Download Oyun download var Acaßa ßunlar Yasak değil mi ?
+1111
29-08-2007, 02:40
İlk olarak birde linki yazsaydon hemen basıp girerdim.2 saat yazmak çok zor :D
1. olarak da siten biraz dağınık gibi forum ile header arasında Dünya kadar şey var
1. olarak 4 tane reklam verin bannerı yerine onu 2 ye düşürürsen daha iyi olur
ve yine birinci olarak overview ı kesinlikle düzenle ....ve aşşağıda alsan güzel olur
1. olarak da siten biraz dağınık gibi forum ile header arasında Dünya kadar şey var
1. olarak 4 tane reklam verin bannerı yerine onu 2 ye düşürürsen daha iyi olur
ve yine birinci olarak overview ı kesinlikle düzenle ....ve aşşağıda alsan güzel olur
30-08-2007, 10:03
kayıtı yaptım duyuruyu yaptım
genel bakışı nasıl düzenlkicem ben ona ellemedim reklamlarada arno yaptı
genel bakışı nasıl düzenlkicem ben ona ellemedim reklamlarada arno yaptı