MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Arkadaşlar admin arayanlar bi duyurum olacak!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar ben her siteye admiin olurum sistemi fark etmez PAYLAŞIMCIYIM,ÜYE SAYISINI BÜYÜRÜM,REKLAM İŞLERİNDE İİ YİM ,ADMİN KP DE FAZLA DURMAM SADECE PAYLAŞIMA YÖNELDİM ŞUAN ADMİN OLDUĞUM SİTELERDEN AYRILDIM BÜYÜTMEK İSTEDİĞİM Bİ MYBB SİTESİ ARIYORUM MYBB SİSTEMLİ SİTELERİN ADMİNLERİ GÜVENİ KAZANDIR DİE BİLİYOLAR BEN ADMİN OLDUKTAN HEMEN SONRA PAYLAŞIMA BAŞLAR VE SİTEYİ BÜYÜTMEYE BAŞLARIM GEREKLİ OLAN HERŞEYİ ANLATIYORUM BİRAZDAN KENDİMİ TANITACAĞIM YAŞIM BÜYÜK DEĞİL PAYLAŞIM YAPMAYI ÇOK SEVERİM ŞUAN BOŞTA OLDUĞUM İÇİN CANIM SIKILIYO ADMİN OLDUĞUM SİTRELERDE PATLIYCAM

ADIM:HASRET

AKKAYA

NERELİİVAS/SUŞEHRİ/KIŞLALAR MAH.

HOBİLERİC-PC-PC PAYLAŞIM PAYLAŞIM PAYLAŞIM FORUM FORUM FORUM

arkadaşlar hasretakkaya@hotmail.com adresinden ekleyin bakın boşwer demeyin beni bi deneyin eğer faydalı olmazsam çıkartın

hasretakkaya@hotmail.com

:bravo::bravo::bravo::bravo:
biraz daha adresi yazsan karşı komşum çıkacaksın :D

Admin olursunda hemen olamazsın önce adamın güvenini kazanmalısın bence...yani kimse gel admin ol demez diye kendimce düşünmekteyim güzel Sayın Arkadaşımim...
@hasret

gel benim siteye paylaşımını admin olup olamıyacağına bi bakalım ilk önce paylaşım

http://www.paylasyonet.com
Evet mesela benim sitem olsaydı,seni direk admin olarak almazdım moderatör yapardım.Ondan sonra benim güvenmi kazandıktan sonra seni admin yapardım.

Harflerin hepsini büyük yazmak yasak bir daha yazmasan sevinirim
anlıyorum herkes dio ama ben hep güvenimi kazan dediler paylaşım yaptım vermediler yetki

msn adresimde bu konuyu daha ayrıntılı konuşalım
hasret sen yenı kurulmakta olan bır sıte ıle daha cok gorus bence mesela benım sıte gıbı bu sekılde olursa olur senın dusuncen bence degıLse sor
Sayfa: 1 2
Referans URL