Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Arama botları
Yazar Mesaj
erdemgokhan
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
Arama botları

Herkese iyi çalışmalar.
MD, Turkiyenin mybb temsilcisi olduğu için buraya açıyorum konuyu mantıklı bulursanız mybboard'a iletirsiniz.
Bence mybb en önemli eksikliklerinden google veya diğer arama motorlarını üye grubuna alamamamız.Bu yüzden forumu misafirlere kapadığımızda google da misafir olduğu için indexlemiyor.Linkleri göremez eklentisini kurduğumuzdada aynı şey olur Google sadece Linkleri Sadece üye görebilir yazısını indexliyor.Bu mybb kullananlar için çok önemli bir dezavantaj.
Rica etsem mybboard ı bu konuda bilgilendirir misiniz?
Bu benim görüşüm bilmiyorum siz ne düşünürsünüz?

10-05-2008 01:06
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DoYaSıYa
Mybbci Üye...!

Karma Puanı: 1
RE: Arama botları

Bence çok gereksiz bir yere değinmişsin.

10-05-2008 01:24
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
erdemgokhan
Üye

Neden gereksiz olduğunu söyler misin?Eğer sen benim için gereksiz dersen google ve diğer arama motorlarını çok sevmediğini anlarım ben.

10-05-2008 01:29
_MerTR_
_MerTR_

Karma Puanı: 5

Bu konu hakkında bundan aylar veya yıllar önce bir konu açılmıştı.sadece gezerken denk gelmiştim.Ama başlığı açıp okumadım.Başlıkta Google ve diğer botları kayıtlı göstermek diye veya buna benzer bir başlıktı.Bu konu çok gereksiz niye.Forumunu ziyaretçilere kapama linklerini gizle bu sayede indexlemeye devam etsin b yöntemin ben zararını görmedim gören varsa yazar öğreniriz ;)

Kolay gelsin!

10-05-2008 02:09
erdemgokhan
Üye

İyi güzel diyorsunuzda Linkleri kapayınca bütün konu gidiyor sadece Linkleri görebilmek için Üye olunuz diyor bu ne diceksiniz.İkisindede aynı durum google hiçbir şekilde konuları göremiyor.

10-05-2008 02:36
Alfa
MyBuLLetinBoard

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 20

Google konuları görmese sayfaları nasıl indexlicek içindeki bilgiyi indexliyo bi zahmet misafirde indirmek için üye olsun Gülücük

10-05-2008 03:13
_MerTR_
_MerTR_

Karma Puanı: 5

Ben sadece linkleri gizleyin dedim.Konunun içeriğini değil ?! Benim kendi sitemde ziyaretçiye içerikte gizli ama hiç bir sorun yok ! Araştırıp istediğini bulabilirsin olmadı oturup kendin yaparsın ;)

10-05-2008 03:21
Alfa
MyBuLLetinBoard

Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 20

MyBB'yi ziyaretçi olarak gezdim herşeyde olması gerektiği gibi konu içeriği felan gözüküyo sadece ekteki dosyayı indirmek için üye girişi yapman gerek..Olması gerekende bu zaten :D

10-05-2008 03:29
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb