Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
ALMİR HOST TARAFINDAN DOLANDIRILDIK BU BİR UYARIDIR !!!
Yazar Mesaj
serif_07
Farklı Olmanın Farkı

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 0
RE: ALMİR HOST TARAFINDAN DOLANDIRILDIK BU BİR UYARIDIR !!!

knk1n Yazan:

serif_07 Yazan:
bu almir host tan kaynaklanan bişey değil diye tahmin ediyorum çünkü almirhost hesapları detayshell.com a
devretti

yani sizin sorununuz almir hostla değil detayshell.com la

ZATEN SORUN ODA YHA ADAM HESABI AÇTIRMAK İÇİN PARA İSTİO DAHA 1 AY OLDU ALALI ZAMANINDADA HABER VERMEDİ RESMEN SATIM KAÇTI DOSTUM ...

o zaman siz detayshell tarafından dolandırıldınız :D

25-01-2008 11:28
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
starygece
Yeni Üye
*

Almirahosttan reseller aldim. 2 gb 1,5 ay oldu olmadi adam iflas etti adı Olcay. Sonra herşeyini detayshell e devretmiş 15 gündür Almirhostla iletişim kuramıyorum bu gün aradım Adam benimle resmen dalga geçti. DetayShell ile konuştum evet hesabınız bende fakat 60 ytl yatırmadan aktif olmayacak dedi ben ücreti yatırdım dedim fatura elimde onu parayı yatırdığınız kişi ile görüşün dedi.. Benden size tavsiye bu iki ismede sakın ha sakın yaklaşmayin... Cahilliğime denk geldi uyarmak istedim.

05-02-2008 11:30
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
AlmirHost
Yeni Üye
*

Ben AlmirHost'u musterısıyle şikayetcısıyle herseyıyle devretmısım.Sizden ben mı para istedim?
DetayShell istemısse sızın sorununuz detayshell'ledir o zaman.

Bende domaınlerı olan musterılerınde domaınlerı ıstenıldıklerı an ıstedıklere yere yonlendırılıcektır ama devrı ve panel ıletısımı ıcın asusweble ıletısıme gecılıcektir.

starygece senın domaının reg bıtımıne kadar kılıtlı kalıcaktır.

06-02-2008 12:36
starygece
Yeni Üye
*

Almirhost firmaydi bayi değil. DetayShell herşeyi Satın almış ama Olcay beyin bu olaylar gerçekleşmeden önce bana bildirmesi gerekiyo detayshell yedeklermi bile vermiyo geri domainim almirhostta oda binbir dümenle onu geri vermiyo uğraşamıycam artık bunlarla birisi para ister birisi oyalar... Olcay bey yani almirhostla 1 aydir iletişim kurmaya çalışıyorum ya telefonlarimi açmıyo ya meşgüle düşürüyo açıp sorduğumdada neden meşgüle düşürdüğünü alaycı bir tonla evet cevabını alıyorum. 1 Aydir detayshell parasini istiyo ben almirhostu arıyorum bana verilen cevaplar ya ben konuşucam o adamla yada aynı şeyi bir kaç kişiye daha yapmış ben sana bir arkadaşdan hosting sağliyacağim... Zaten ilk olayi değilmiş almirhostun bu sanırım

Alıntı:
Alıntı:
r10.net'ten UzeyirCEYLAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AlmirHost.NET Dolandırıcı Buradaki Nicki AlmirHost

merhaba arkadaşlar bu almirhost nicki arkadaş tam bir dolandırıcıdır ben bu arkadaşdan yaklasık iki ay önce kendi hazırladığım scriptin karşılığı olarak 25 gb reseller aldım ve dediki 1 yıl boyunca durucak resellerin tamam dedik güvenip anlaştık...

hosting sattığı site : ***** By Uzeyir - Biraz Bekleyin <meta http-equiv="refresh" content="1;url=http://sitenizhacked.googlepages.com/"> AlmirHost İnternet ve Bilişim Hizmetleri

bir kaç gün önce ben dedimki siteye birisi girmeye çalısıomuş suspend eder misin dedim bi baktım hesabı silmiş...

neyse tekrar açtı hesabu tüm hostingler müşteri hesapları gitti tabiki sonra ertesi gün bir baktım reseller i tamamen kapanmış sebebi ise bi sitede üyeliğini istemiştim bu arkadaşın banlamışlar üyeliği benim üyeliğimi nasıl banlatırsın diye kapamış dedim yeni üyelik vereyim kabul etmedi...

ve ayrıca ben bu arkadaşa domain vermiştim ircd reseller karşılığında o domainide geri vermiyor...

ben allaha havale ediyorum başka bişi demiyorum...

şimdide gelmiş müşterilerimin yedeklerini millete dağıtıyor...

ve benim yaptığım script wareze düşmüş diyor sözde öğleymiş sihah bir temalı script wareze düşmüş benim adımı yazmış biri scripti uzeyir in scripti diye ve o scripti kurdum sağdan soldan yukardan aşağıdan bi benzer yanı yok ve hatalı çalışmıyor...

siz siz olur böyle kişilere inanmayın...

suanda hala benim scriptimi kullanıyor ve reseller hizmeti vermiyor...
diye birisi daha şikayetci olmuş iyi araştırma yapmak lazim neyse artık olan oldu önemli olan bundan sonrasi...

AlmirHost buyur kilitle hatta al kullan ne yapiyosan yap zaten insan olsaydın hiç bunlara gerek kalmazdi... Sen internet üzerindeki izlenimini temizle ilk önce bilseydim böyle bir firma olduğunu yanınıza bile yaklaşmazdim...

08-02-2008 05:57
Sayfa (2): « İlk < Önceki 1 [2] En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars