|
alışveriş sitesi
|
| Yazar |
Mesaj |
hm_42 Ban!!
Banlanmış
Grup: Banlanmış
Statü:
|
Cvp: alışveriş sitesi
erginomer@hotmail.com ekle görüşelim;)
|
|
| 23-11-2007 09:38 |
|
 |
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com
Statü:
|
|
| 23-11-2007 09:46 |
|
 |
hm_42 Ban!!
Banlanmış
Statü:
|
Yok Sayın Arkadaşım ben yaptım uyarladım ve onlara verdim;)
|
|
| 23-11-2007 10:00 |
|
 |
cut_lee_amm
Üye

Grup: Üye
Statü:
Karma Puanı: 4
|
Tam olarak ne istediğini yazmamışsın o nedenle kesin bir fiyat vermek yanlış olur.
Kısaca şöyle söyleyeyim;
Tam olarak istediğin özelliklere sahip + 1 yıl boyunca teknik destek = 1200 - 2000 YTL arası
Not: +100 YTL tasarım ücreti
Not2: İstenirse hostu da sağlayabilrim (sistem için yeterli özelliklerde)
|
|
| 24-11-2007 12:10 |
|
 |
farux123
maxoyun.info

Statü:
Karma Puanı: 1
|
cube cart var kaliteli bir alışveriş sitesi scripti...istersen yardımcı olabilirim faruk@civikfrm.net ..
?
|
|
| 24-11-2007 12:27 |
|
 |
seo
Üye

Statü:
Karma Puanı: 1
|
|
| 24-11-2007 01:15 |
|
 |
FunFreeForum Ban!!
funfreeforum.com
Statü:
|
Tam olarak ne istediğini yazmamışsın o nedenle kesin bir fiyat vermek yanlış olur.
Kısaca şöyle söyleyeyim;
Tam olarak istediğin özelliklere sahip + 1 yıl boyunca teknik destek = 1200 - 2000 YTL arası
Not: +100 YTL tasarım ücreti
Not2: İstenirse hostu da sağlayabilrim (sistem için yeterli özelliklerde)
ya şimdi bizim iş güvenliği+ısıtıcı sattığımız bi dükkanımız var.ısıtıcı oalrakta Türkiye disribitörüz.bunları internet ortamında satmak için bi siteye ihtiyacmız var bunun içinde buişi bilen kişi arıyorum.yani alışveriş sitesi olucak
|
|
| 26-11-2007 10:06 |
|
 |
cut_lee_amm
Üye

Statü:
Karma Puanı: 4
|
İnternet üzerinden kimsenin online olarak ısıtıcı alacağını sanmıyorum, ısıtıcı alacak olan kişi (şahsen ben alsam) giderim, gözümle görürüm, incelerim, ondan sonra diğer marka-modelleri de gözden geçirip kararımı veririm. Yani sen olsan internet üzerinden kredi kartı bilgilerini vererek, sana hiçbir güvence sağlamayan bir siteden "ısıtıcı" alır mısın?
Bana sorarsan site üzerinden satış oldukça gereksiz bir iş olur, ancak şöyle bir çözüm yolu geldi aklıma;
Kendinizi ve sattığınız ürünü tanıtan bir site hazırlanır, ürünler hakkında tıpkı satın alıyormuş gibi, oldukça detaylı bilgiler sitede yayınlanır, istenilirse ilgili telefon numaralarından veya site üzerindeki formmail'den online olarak satış yapılabileceği belirtilir, ve sürekli güncellenmesine de gerek olmayan, daha basit kullanışlı, tasarım olarak daha görsel, belki daha işlevsel ve cebi daha az yakan bir site hazırlanır. Hem böylece internet üzerinden düşündüğünüz online satışı, telefon ile irtibat kurarak ta gerçekleştirebilirsiniz.
Tahminimce html ile hazırlanabilir, bazı fonksiyonlar için ise php veya asp kullanılabilir, tasarım açısından da göze hitap eden güzel bir site olur.
Teklifim ise; İstediğiniz özelliklere bağlı olarak 100-200 YTL arasındadır...
|
|
| 26-11-2007 11:45 |
|
 |
|
|