Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
AEFDestek.Com Satılıktır !
Yazar Mesaj
DinamitHosting
Abone Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
AEFDestek.Com Satılıktır !

* Domain Adı : aefdestek.com
* Bitiş Tarihi : 03.12.2008
* Registar : İsimTescil
* Transfer Ücreti : -
* Minimum Fiyat: gizli
* Başlangıç fiyat: 100 $
* Minumum artış: 10 $
* Bitiş Tarihi : 02.02.2008
* Hemen Al : 999 $
* Özel Notlar : Domain Özelliği Daha Yeni Yeni Türeyen Bir Forum Sisteminin Türkçe Destek Domaini !

En son düzenleme: 04-12-2007 12:20 DinamitHosting.

04-12-2007 12:11
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10
Cvp: AEFDestek.Com Satılıktır !

Fiyatlarda oynama yapmalısın bence. Çünkü domainin fiyat edecek hiç bir özelliği yok. Sadece şuan üzerinde yazdığımız sitemizin domainine benziyor o kadar...

04-12-2007 01:50
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DinamitHosting
Abone Üye

Arno Yazan:
Fiyatlarda oynama yapmalısın bence. Çünkü domainin fiyat edecek hiç bir özelliği yok. Sadece şuan üzerinde yazdığımız sitemizin domainine benziyor o kadar...

Ya Bu Domaini Kullanacak Adam Gibi Adam Olsa Ücretsiz Bile Vermeyi Düşünüyorum.. Şahsen Ben İstesem Tr Destek sitesi olarak kullanabilirim ama daha bir şey bilmediğim bir sistem için kullanmak istemiyorum..

04-12-2007 01:44
blackinci
(D~U~B)

Karma Puanı: 4

Bu sistemi Localde Test Etmiştim Güzel Bir Sistemdi Şİmdi Birazdaha Geliştirmişler Ama başlangıç fiyatınız çok caydırıcı bir fiyat olmuş yetişebilecek zamanımız olsa onunda gelişmesine yardımcı oluruz ama zaman

04-12-2007 06:03
DinamitHosting
Abone Üye

blackinci Yazan:
Bu sistemi Localde Test Etmiştim Güzel Bir Sistemdi Şİmdi Birazdaha Geliştirmişler Ama başlangıç fiyatınız çok caydırıcı bir fiyat olmuş yetişebilecek zamanımız olsa onunda gelişmesine yardımcı oluruz ama zaman

Eğr Tanıdığın Gelişimne Yardımcı Olacak Birileri Varsa Ücretsiz Vermeye Razıyım .. Yeterki İşi Bilen Birinin Eline Düşssün :D

05-12-2007 09:18
blackinci
(D~U~B)

Karma Puanı: 4

Nedensem Yalan Olur Birini söylsem Yapar Bu arkadaş desem bile 2 - 3 gün sonra sıkılıp bırakır bende zan altında kalırım ama mutlaka ilgilenen birisi çıkar

06-12-2007 04:25
DinamitHosting
Abone Üye

Bakıcas İşi İyi Yapan Birisi Olsun İstiyoruz Bizde..

10-12-2007 12:43
Seocu
Profesyonel - Seocu
**

Karma Puanı: 0

Advanced Electron Forum
seotema@live.com sistem üzerinde çok çalışmştım elimde dökümanlar vs bile var :D
Ama destek sitesi aklıma gelmemişti sen getirdin Gülücük ücretsiz olark karşılacaksan e-posta adresimi ekle ( seo yaptım ayrıca Gülücük ).

21-12-2007 05:44
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars