AdminKp'ye girememe hatasının bir bölümünün çözümü
Kullanıcı gruplarından (Admin KP Kullanabilir) seçeneğini yanlışlıkla kapatanlar için bir çözüm...
Tabi bu seçenek kapatıldığında hiçbir şekilde AdminKP ye girilemez.
Hepsi bukadar. Ben iki defa denedim oldu, doğrulamasını yapmak isteyen arkadaşlar localda deneyebilirler.
Kendini yanlışlıkla MODARATOR yapanlar için yapılacak işlemler...
Phpmyadmin den veritabanı tablolarımıza giriyoruz ve mybb_users tablosunda gözat seçeneğini kullanıyoruz.
Daha sonra açılan pencerede alttaki işlemi yapıyoruz ve kaydedip çıkıyoruz.
Not:Bu değişiklik sonrasında şifre hatası gibi durumlarla karşılaşılırsa veritabanı şifresini güncellemek gerekir.
Administratör İzinleri bölümünden ayarlarını değiştirip yetkilerini iptal edenler için çözüm...
Phpmyadmin den veritabanı tablolarımıza giriyoruz ve mybb_adminoptions seçeneğinden gözat diyoruz.
Açılan pencerede kendi ip nosuna muhtemelen 1 dir, bu 1 seçeneğini düzenle diyoruz.
Son adım olarak ta karşımıza gelen bu ayar kısmında no yazan yerlerin hepsine yes yazıp kaydedip çıkıyoruz. Böylelikle bütün ayarlarımız geri gelmiş oluyor.
RE: AdminKp'ye girememe hatasının bir bölümünün çözümü
Sağolun hocam Allah razı olsun.
AdminKp ye çeşitli girememe hataları var. Diğer hatalar üzerinde de kesin bir çözüm yolu çalışması yapmak istiyorum. İnşallah kesin çözümleri bulabiliriz.
XyKuL Yazan:
Sağolun hocam Allah razı olsun.
AdminKp ye çeşitli girememe hataları var. Diğer hatalar üzerinde de kesin bir çözüm yolu çalışması yapmak istiyorum. İnşallah kesin çözümleri bulabiliriz.
Sorunları bir yere toplarsak üzerinde çalışabiliriz belki. Şu an kimlerin hangi sebeplerle giremediğini hatırlayamıyorum.
Ama genelde Admin yetkilerini yanlışlıkla iptal ediyorlar, kendilerin (nedense) mod yapıyorlar Bunlar içinde yine PMA çözüm için yeterli olur.
Yararlanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiçkimseye hayrı dokunmayan define gibidir.
Hz. Muhammed (S.A.V)
Hocam son eklediğiniz bilgiler de çok muhteşem olmuş. Aynı sorunları yaşayacak üyelerimize burayı referans olarak gösteririz artık. Teşekkürler, emeğinize sağlık..
Yararlanılmayan bilgi, harcanmayan ve hiçkimseye hayrı dokunmayan define gibidir.
Hz. Muhammed (S.A.V)