Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
2 Sorum var yine :)
Yazar Mesaj
DJ_Alper
Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 1
2 Sorum var yine :)

Ya biliyorum başınızı ağıdıtıyorum kaç gündür nerden geldi bu baş belası diyorsunuzdur Gülücük nukeden tekmeyi attılar phpbb den sektim buraya geldim Gülücük

1. şimdi bu header vsar ya temadaki ben oraya 4 lü banner var ya kayan onu ekledim sonra bir daha ekleyeyim dedim girdim anam oda ne header diye bişi yok nire gitti bu? Gülücük

2. üle çıkıyına tıklayınca id felan bulunamadı java script ayarlarınızı kontrol edin gibisinden bişiler çıkıyo id doğru? onuda anlamadım.

başınızı ağırıtıyom ama artık mybb alışana kadar ;)

16-04-2008 05:33
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DJ_Alper
Üye

RE: 2 Sorum var yine :)

he birde phpbb den üyeleri geçirdim aşağıda 3 kayıtlı üye var diyo phpbb den gelenleri saymıyo

16-04-2008 05:35
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
GandaLL
!!!!!!!!!!

Karma Puanı: 0

1. şimdi bu header vsar ya temadaki ben oraya 4 lü banner var ya kayan onu ekledim sonra bir daha ekleyeyim dedim girdim anam oda ne header diye bişi yok nire gitti bu?

Sen BunLarı SıfırLamışındır Kendi Kendine Gitmez Gülücük

2. üle çıkıyına tıklayınca id felan bulunamadı java script ayarlarınızı kontrol edin gibisinden bişiler çıkıyo id doğru? onuda anlamadım.

Sayın Arkadaşım Bu Çıkış Sorunu Forumda Ararsan BuLursun ;)

16-04-2008 06:38
DJ_Alper
Üye

edit medüt buldum Gülücük
temayı komple değiştirdim

En son düzenleme: 16-04-2008 08:39 DJ_Alper.

16-04-2008 08:33
DJ_Alper
Üye

Kullanıcı IDniz oturum kapatmanız için doğrulanamadı. Bu bir Javascriptten dolayı otomatik olarak çıkış yapmanızı engelliyor olabilir. Oturum kapatmak için, üst menüdeki "Oturumu Kapat" tuşuna basmalısınız

BU KAYBOLMUYO Gülücük çıkış yapmıyo forumu gezdim sürüm yükseltin diyolar ama ben son sürüm kullanıyom Gülücük)

17-04-2008 10:31
SeNCeR
SoNYoLCuLaR

Grup: Super Moderatör
Statü: Çevrimiçi
Karma Puanı: 37

Alttaki linkte 4. mesajı uygula...
http://www.mybbdestek.com/forum/cikis-ya...17804.html

Yada bu şekilde değiştir.

PHP Kodu:
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=logout&amp;logoutkey={$mybb->user['logoutkey']}">{$lang->welcome_logout}</a>)<br /> 

En son düzenleme: 17-04-2008 10:44 SeNCeR.

17-04-2008 10:36
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
DJ_Alper
Üye

Allah razı olsun Gülücük çözecem inşallah çözecem bu mybb yi sonra bende yenilere yardım edecem Gülücük

17-04-2008 11:42
Gang$ta
MyBB Destek 4eva

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 8

sorunlar çözüldüyse belirtelim arkadaslar...

!
17-04-2008 08:10
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Veteriner hekimler Klip İzle Taha'nın Yeri Kampus Alanya Otel Ara Alanya Travel Msn Nickleri ultravb