Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
1.4 Bu Yıl Gelmeyecek miydi?
Yazar Mesaj
dazgir
Abone Üye

Grup: Üye
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
1.4 Bu Yıl Gelmeyecek miydi?

Merhaba,
Arkadaşlar düzgün bir forum açmak için hala versiyon 1.4ün çıkmasını bekliyorum.Geçen yılın ilk çeyreğinde çıkılacak diyordu.2008 oldu.Bu ay çıkacak diye bir söylenti duydum.Bu ay çıkacak mı sağlıklı bir bilgi almak istiyorum.Ayrıca merge çıkmış onu gördüm.Merge zaten beklenen en büyük programlamaydı.Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Not:Modlar lütfen düzgün bi cevap gelmeden konuyu kapamayın.Arama yaptım düzgün bir cevap olmadığı için bu konu açıldı.

07-01-2008 06:49
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
C0n+r@
Forumların Efendisi

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 11
Cvp: 1.4 Bu Yıl Gelmeyecek miydi?

Evet 2007'nin ilk çeyreğinde geleceğini söylemişlerdi ancak sözlerini tutmadılar ve birçok kullanıcıya hayal kırıklığı yarattılar. Bakın size şöyle söyliyim. vBulletin daha 3.7 betayı duyurmadan önce mybb, 1.4'ün çıkacağını söyledi ve 1.4 sürümünde olacak özellikleri söyledi. Ama görüyoruzki hala 1.4 çıkmadı. Ama vbulletin ne yaptı söylenilen özellikleri aldı artı üstüne bayağı bir özellik ekledi. 1.4'den önce 3.7.0 betayı çıkardı.

Burdan şu sonuç çıkıyor eğer para verip iyi hizmet almak istiyorsanız vBulletini seçebilirsiniz.
Ancak ücretsiz kullanıp "olsun beklerim" diyorsanız MyBB'de devam edersiniz...

07-01-2008 08:01
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Lorderont Ban!!
Banlanmış

Grup: Banlanmış

Sonuna kadar MyBB kullanacağımdan eminim:D

07-01-2008 08:05
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Gang$ta
bhdr.bilader.com

Grup: Moderatör
Karma Puanı: 9

merge sistemi hemen hemen bütün forumları cevirmek için cıktı SMF forumumu MyBB yaptım sıra 1.4'te bakalım o ne zaman gelecek

!
07-01-2008 08:18
Termin
Mesajcı Üye

Karma Puanı: 2

gta 4'de buna dönecek gibi :D

07-01-2008 09:46
madcrazy
Webmaster.

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 8

aynen termin :D

07-01-2008 09:48
haXan
Abone Üye

Karma Puanı: 0

1.4 ü bu kadar büyük bir heyecanla beklemeyin arkadaşlar sonra hayal kırıklığına uğrarsınız...vbulletin 3.7 de bi dünya özellik çıktıda kaç tane forum bunu adam akılllı kullanıyor ? FaceBook gibi arkadaşlık sistemini entegre ettiler vbulletine kimseler kullanmıyor.Zaten inanılmaz bir sorgu alışverişiyle server ram canavarı oldu Vbulletin 3.7 beta...O yüzden çıktığı gün bile hiçkimse güncellemiycek çünkü temalar gidicek pluginler gidicek bütün ayarlar gidicek...Hele bi çıksın hatalar bulunsun dülzetilsin sonra pluginler yapılmaya başlansın temalar uyarlansın sabredin biraz... ;)

08-01-2008 12:20
madcrazy
Webmaster.

Statü: Uzakta
Karma Puanı: 8

haxan haklı şahsen ben çok çarpıcı özellikler olmadıkça geçmemeyi düşünüyorum sistem çıktıktan sonra en az 1 ay bekliyeceksinizki açıklar varsa kapatılsın sistem otursun sorunlar ortaya çıksın temaları yapılsın ohoo daha çook vakti var çok :D

08-01-2008 01:32
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars