- Kategoriler halinde düzenlenmiş program arşivi
indirnet.org - 500 Mb Hosting
10 GB Trafik
Yıllık : 30 YTL
dinamithosting.com - iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
oqtr.com - MYBB Kurmaya Uygun
Ücretsiz Kurulum
Turhost.com
![]() |
10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
|
![]() |
|
24-04-2008, 06:49
|
|||
|
|||
|
10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
Merhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek için
10 kişiye forum kurulumu Ücretsi..İletisim: webajan@hotmail.com |
|||
|
24-04-2008, 06:50
|
|||
|
|||
RE: 10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
genc-master demiş kiMerhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek için yanlış anlama beni ama md nin gözüne girince nolacak sadece merakımdan soruyorum ? |
|||
|
24-04-2008, 06:52
|
|||
|
|||
gözüne girince paylasım yapmayı sevecem
|
|||
|
24-04-2008, 06:55
|
|||
|
|||
genc-master demiş ki kolay gelsin sana 10 kişi tamamlanıncar arkadaşlar aşağıdaki linkden devam edebilirler ![]() http://www.mybbdestek.com/forum/gene-bir...18904.html ? |
|||
|
24-04-2008, 07:07
|
|||
|
|||
|
biz isteyen herkese yapıyoruz ;)
|
|||
|
25-04-2008, 10:52
|
|||
|
|||
|
la bana kur dediğimde kurmamıştın gidip millete kuruyon zaten burada var öle kampanya
|
|||
|
25-04-2008, 12:06
|
|||
|
|||
genc-master demiş kiMerhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek içinBöyle şeylerle Md nin hangi gözüne girmeyi düşünüyorsun. Daha 1 hafta önce kendine kurarken hatırlattıklarımı unutma. Ayrıca Bu tarz şeylerle kasıt yönetimin gözüne girmekse boşuna uğraşma. Ama ki niyetin insanlara yardımcı olmaksa da yardım isteyen arkadaslara bir tavsiyem var: Arkadaslar burda her turlu kurulum vs herseyi anlattık. Kim olursa olsun Ftp, mysql şifrelerinizi tam olarak güven saglamadan kimseye vermeyiniz. Gerekirse bunlarda bizler de dahiliz. O yüzden bu tarz konulara pek sıcak bakmıyorum. Evet güzel bir çalışma ama çıkar için yapıldıgı için bu tarz bi yorum yapma gereginde bulundum. Niye 10 kişi mesela diyesim geldi. Biz 100 lerce kişiye kurdukta ne oldu?? today_28 demiş kila bana kur dediğimde kurmamıştın gidip millete kuruyon zaten burada var öle kampanyaArkadaşlar konuşma tarzınıza biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum. Özellikle la, Kardeş, vs vs tarzı konusmalar iyice artmaya, insanların Güzel türkçe konuşma tarzında sapıtmaya yol açmaya başladı. İnsanlarla iletişimimiz bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun Hayat kalitenizden, özverilerinizden ödün vermeyin. Saygılı olursanız saygılı davranılırsınız. Herkese iyi çalışmalar ve başarılar dilerim. |
|||
|
25-04-2008, 12:17
|
|||
|
|||
themem demiş kigenc-master demiş kiMerhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek içinBöyle şeylerle Md nin hangi gözüne girmeyi düşünüyorsun. Daha 1 hafta önce kendine kurarken hatırlattıklarımı unutma. çok özür dilerim abi bir daha olmaz :(
|
|||
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
![]() |

10 kişiye forum kurulumu Ücretsi..