MyBB 1.4 Tam Türkçe Paketi yayınlandı. Kurulum ve güncelleme yapmak için lütfen linkteki konudaki dosyayı indiriniz.

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
24-04-2008, 06:49
10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
Merhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek için :D 10 kişiye forum kurulumu Ücretsi..

İletisim: webajan@hotmail.com
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
24-04-2008, 06:50
RE: 10 Kişiye Mybb Kurulumu Yapılır
genc-master demiş kiMerhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek için :D 10 kişiye forum kurulumu Ücretsi..

İletisim: webajan@hotmail.com

yanlış anlama beni ama md nin gözüne girince nolacak sadece merakımdan soruyorum

?
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
24-04-2008, 06:52
:D gözüne girince paylasım yapmayı sevecem :D :D
24-04-2008, 06:55
genc-master demiş ki:D gözüne girince paylasım yapmayı sevecem :D :D

kolay gelsin sana

10 kişi tamamlanıncar arkadaşlar aşağıdaki linkden devam edebilirler Gülücük

http://www.mybbdestek.com/forum/gene-bir...18904.html

?
24-04-2008, 07:07
biz isteyen herkese yapıyoruz ;)
25-04-2008, 10:52
la bana kur dediğimde kurmamıştın gidip millete kuruyon zaten burada var öle kampanya :D
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
25-04-2008, 12:06
genc-master demiş kiMerhaba Arkadaslar Ben Md gözüne girmek için :D 10 kişiye forum kurulumu Ücretsi..
Böyle şeylerle Md nin hangi gözüne girmeyi düşünüyorsun. Daha 1 hafta önce kendine kurarken hatırlattıklarımı unutma.
Ayrıca Bu tarz şeylerle kasıt yönetimin gözüne girmekse boşuna uğraşma.
Ama ki niyetin insanlara yardımcı olmaksa da yardım isteyen arkadaslara bir tavsiyem var:
Arkadaslar burda her turlu kurulum vs herseyi anlattık.
Kim olursa olsun Ftp, mysql şifrelerinizi tam olarak güven saglamadan kimseye vermeyiniz.
Gerekirse bunlarda bizler de dahiliz.
O yüzden bu tarz konulara pek sıcak bakmıyorum.

Evet güzel bir çalışma ama çıkar için yapıldıgı için bu tarz bi yorum yapma gereginde bulundum. Niye 10 kişi mesela diyesim geldi.
Biz 100 lerce kişiye kurdukta ne oldu??
today_28 demiş kila bana kur dediğimde kurmamıştın gidip millete kuruyon zaten burada var öle kampanya :D
Arkadaşlar konuşma tarzınıza biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
Özellikle la, Kardeş, vs vs tarzı konusmalar iyice artmaya, insanların Güzel türkçe konuşma tarzında sapıtmaya yol açmaya başladı.
İnsanlarla iletişimimiz bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun Hayat kalitenizden, özverilerinizden ödün vermeyin.
Saygılı olursanız saygılı davranılırsınız.
Herkese iyi çalışmalar ve başarılar dilerim.
25-04-2008, 12:17
themem demiş ki
Böyle şeylerle Md nin hangi gözüne girmeyi düşünüyorsun. Daha 1 hafta önce kendine kurarken hatırlattıklarımı unutma.
Ayrıca Bu tarz şeylerle kasıt yönetimin gözüne girmekse boşuna uğraşma.
Ama ki niyetin insanlara yardımcı olmaksa da yardım isteyen arkadaslara bir tavsiyem var:
Arkadaslar burda her turlu kurulum vs herseyi anlattık.
Kim olursa olsun Ftp, mysql şifrelerinizi tam olarak güven saglamadan kimseye vermeyiniz.
Gerekirse bunlarda bizler de dahiliz.
O yüzden bu tarz konulara pek sıcak bakmıyorum.

Evet güzel bir çalışma ama çıkar için yapıldıgı için bu tarz bi yorum yapma gereginde bulundum. Niye 10 kişi mesela diyesim geldi.
Biz 100 lerce kişiye kurdukta ne oldu??
today_28 demiş kila bana kur dediğimde kurmamıştın gidip millete kuruyon zaten burada var öle kampanya :D
Arkadaşlar konuşma tarzınıza biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
Özellikle la, Kardeş, vs vs tarzı konusmalar iyice artmaya, insanların Güzel türkçe konuşma tarzında sapıtmaya yol açmaya başladı.
İnsanlarla iletişimimiz bu kadar basit olmamalı diye düşünüyorum.
Her ne olursa olsun Hayat kalitenizden, özverilerinizden ödün vermeyin.
Saygılı olursanız saygılı davranılırsınız.
Herkese iyi çalışmalar ve başarılar dilerim.

çok özür dilerim abi bir daha olmaz :(Üzgün
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj Önizleme 

Bize Ulaşın | MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi | En Üste Dön | İçeriğe Dön | Arşiv | RSS Beslemesi
Türkçe Çeviri: MyBB, Kodlayanlar MyBB, © 2002-2008 MyBB Group, MD Mavi Teması : Baybars, Overview by MyBBoard.de
Sponsorlar:
dinamithosting.com - Msn Nickleri - ultravb