[color=#800080][b]BEN TARİH ÖGRETMENLİGİNDE OKUYORUM....BENİM İŞİMİ BANA OGRETMEYIN.BOYLE ORTADA KALIRSINIZ...AYRICA NEDEN BU KADAR USTUME GELIYORSUNUZ Kİ.....YUKARIDA NEDENIMI BELIRTTIM...LUTFEN MUHATABIM KAMPANYAYLA ILGILENSIN....SAYGILAR
RE: 1 ytl den www.anadoluforum.org sitemiz satılıktır
gereksiz bir paylasım olmuş...1500 konu gonderene forum beleş demiisn sonra 20 ytl demiisn sorna gittigidiyor misali acık attırma...ben bir sey anlamadım
banlanma vaktin geldi 3 tane konu ne bu yaw iyiki forum satıyorsun forumun 1 lira bile etmez... hem konu açana site hediye hem forum satılık karar ver bir sözün bir sözünü tutmuyor kimse senle alış veriş etmez burda boşuna zorlama kendini
ben Sana " O bir Bayrak Değildir " demedim.
iyi okursan cümlelerimi Türk Bayrağı Mavi Olamaz Dedim Madem Doğu Türkistan Bayrağı "anadoluforum"la ne alakası var?
Anadolu Bölgesi " T.C sınırları içindedir.
ayrıca Kırmızı Olan " Bayrak"ın üstünde anahtar işaretinin ne işi var.
Yaptığın Terbiyesizlik.Ne Yaptığını Önce Düşün sonra devam et Tarih Öğretmenliğinde Okumayı..
Ben Öğrenciyim çünkü;)
DeeJay Ra Yazan:
ben Sana " O bir Bayrak Değildir " demedim.
iyi okursan cümlelerimi Türk Bayrağı Mavi Olamaz Dedim Madem Doğu Türkistan Bayrağı "anadoluforum"la ne alakası var?
Anadolu Bölgesi " T.C sınırları içindedir.
ayrıca Kırmızı Olan " Bayrak"ın üstünde anahtar işaretinin ne işi var.
Yaptığın Terbiyesizlik.Ne Yaptığını Önce Düşün sonra devam et Tarih Öğretmenliğinde Okumayı..
Ben Öğrenciyim çünkü;)
sonucta bız butun turklerle kardeşiz..ne farkeder dogu turkıstan yada azerbaycan bayragı olduysa...sanane bunu bana sorma http://www.mybbciyiz.uni.cc/ sitesine sor baksana yapan temacıya...hem kımseyı ılgılendırmez dogu turkıstan bayragı yaeda azerbaycan yada tc bayragı olmasıyla..b yanlızca benı ılgılnedırır. nkımseyı kaıde almıyorum..........benım bırden fazla sıtem var ve ben bu konuyu bu nedenden dolayı aldım.....
beyler!!!! İŞİNE GELEN MESAJ YAZSIN....ANLAŞILDIMI.....
beni ben ilgilendirir dediğin Olay Türkiye Cumhuriyeti Bayrağı;
milyonlarca şehit kanıyla ıslanmış Al bayrak , Üstündeki Anahtar İşaretini Kaldırmanı İstiyorum,Aksi Takdirde Çok Sevdiğim MD'den Banlanana Kadar Buraya Cevap Yazarım..