Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (36): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
1 Oy - 5 Ortalama   [ MyBB Forum Kurulumu ]
Yazar Mesaj
Aftermath
ERG

Grup: Üye
Statü: Uzakta
Karma Puanı: 4
[ MyBB Forum Kurulumu ]

- MyBB FORUM KURULUMU [Kısa ve Öz] -

1- Buradan MyBB 1.2.12 Tam Türkçe Paketi İndir - İndirdiğiniz Dosyalar MyBB 1.2.12 ( Son Sürüm ) İçermektedir !
Rar Şifresi : mybbdestek.com

2- Buradan MyBB Forumunuzu Türkçe'ye Çevirebileceğiniz Dosyalara Ulaşabilirsiniz !

3- Buradan Kurulumu Video Halinde İzleyebilirsiniz - ( Yazılı Anlatım İçin Mesajın Devamını Okuyunuz )

- MyBB FORUM KURULUMU [Yazılı Anlatım ( Detaylı )] -

1 - Yukarıda Sıraladığım Maddelerin İlkine Bakınız !

2 - İndirdiğiniz Dosyayı Bir Sıkıştırma Programı İle Açınız ve İçindekileri Masaüstüne Çıkarınız.. Daha Sonra Çıkardığınız Klasörlerden "Upload" İsimli Olanın İçindeki Tüm Dosyaları ve Klasörleri FTP Programı Aracılığı İle Sitenize Gönderin.. ( Eğer Bir FTP Programınız Yoksa Buradan FileZilla v2.2.31 İsimli FTP Programını İndirin ve Bilgisayarınıza Kurun )

3 - FTP Programını Açın ve Üstte Yer Alan "Siteismi", "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" yazan Kutucuklara Kendi Bilgilerinizi Yazdıktan Sonra ( Bu Bilgiler Aldığınız Bedava Veya Paralı Host Firmaları Tarafından Size Verilecektir, Eğer Verilmediyse Lütfen İsteyiniz ! ) "QuickConnect" Butonuna Tıklayınız

4 - Şimdi Siteye Bağlandınız.. "Upload" Klasörü içindeki Dosyaları Göndereceğimiz Yer aşağıdaki Durumlara Göre Değişmektedir :
a- Eğer FTP aracılığı ile Sitenize Bağlanınca, Sitenizde Host Firması Tarafından Otomatik Olarak Açılan ve Yollanan Hiç Bir Dosya ve Klasör yoksa "Upload" Klasörü içindeki Tüm Dosya ve Klasörleri Direk Yolluyoruz..
b- Eğer "public_html" Adlı Bir Klasör Varsa "Upload" Klasörü içindeki Tüm Dosya ve Klasörleri Bunun İçine Yolluyoruz..
c- Eğer "public_html" Adlı Bir Klasör yokta başka klasörler varsa Lütfen dosyalarınızı Nereye Göndermeniz Gerektiğini Host Sağlayıcınızla Görüşünüz..

5- Tüm Dosyaların Gönderimi Bittikten Sonra :
a- "changemod değerleri" 777 olması gereken dosyaların chmodunu ftp programı aracılığı ile 777 yapın !
chomd değeri 777 olması gereken dosyalar :
./inc/confing.php
./inc/settings.php
./uploads
./uploads/avatars
( changemod ayarı nasıl yapılır ? tıkla )
b- şimdi adres çubuğunuza aşağıdaki gibi bir link gireceksiniz..
http://www.siteadi.com/install
( kendi sitenizin ismini giriniz )
Kurulum başlayacaktır. Bundan Sonrası Boşlukları Doldurma Şeklinde Devam Edecektir. Kurulumu Yapacağınız Veritabanı, Veritabanı Kullanıcı adı, ve Şifresi elinizde Olmalıdır. Bilgileri Doğru Şekilde Girdikten Sonra FTP'nize Attığınız Klasörler Arasında Olan "intall" isimli klasörü Silmeniz Gerekmektedir.

En son düzenleme: 01-05-2008 05:58 Aftermath.

31-03-2007 07:28
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
XtremeTURK
KaliTema.Com

Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 3
RE: [ MyBB Forum Kurulumu ]

Bir anlatım bu kadar net olamazdı sanırım.Eline sağlık.

31-03-2007 07:31
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
themem
MybbDESTEK

Grup: Admin
Karma Puanı: 13

Çok güzel bir anlatım olmuş Aftermath
Ellerine sağlık.

31-03-2007 07:31
HENRY
MyBB Destek

Karma Puanı: 0

Güzel anlatım !

31-03-2007 07:45
CanCoNTi
.can {

Grup: Super Moderatör
Karma Puanı: 26

Ellerine Sağlık Süper !

31-03-2007 07:49
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TuRGuT~ Ban!!
нüzüи...

Grup: Banlanmış

Eline sağlık (:

31-03-2007 08:13
NiqhT
мαѕтєя

Karma Puanı: 0

artık anlarlar umarım!:D

31-03-2007 08:14
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Aftermath
ERG

Karma Puanı: 4

evet olabildiğince açık ve net anlatmaya çalıştım.. bu konuyla ilgili olarak 3-5 konuya link verdim.. o konuları açan arkadaşlarada teşekkürler.. bende umarım bunu ve link verdiğim konuları okuyanlar sorunsuz bi şekilde mybb kurar..
yorumlar için teşekkürler..

31-03-2007 08:41
Sayfa (36): « İlk [1] 2 3 4 5 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars