Merhaba, Ziyaretçi! (Kayıt OlŞifremi Unuttum)

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
(Plugin) Sanal hayvan besleyin.. Bunu yapabilirmiyiz
Yazar Mesaj
themem
MybbDESTEK

Grup: Admin
Statü: Çevrimdışı
Karma Puanı: 13
(Plugin) Sanal hayvan besleyin.. Bunu yapabilirmiyiz

merhaba arkadaslar bu plugini diger sistemerinden birinde gördüm veçok hoşuma gitti. her nekadar tum forum sistemlerinin dikkatini cekmesede güzel bir pluin..
bunu mybbde inventory shop ve puan sistemi ile birleştirmeyi denedim ama olmadı :S

özelliklerine birde siz bakın ve yapabilen olursa cok mutlu olurum..
şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.Güzel

Sanal hayvan besleme:
Sanal Hayvan besleyebilmek için öncelikle satın alacağınız hayvana puanınızın yeterli olması gerekir. Puan kazanmak ise çok basit.

Puan Kazanmak İçin Yapmanız Gerekenler;

1- Sitemizde herhangi bir sayfaya girdiğinizde;
2- Foruma Konu açarak;
3- Foruma cevap yazarak;
4- Bannerlara tıklayarak;
5- Forumda açılan konulara teşekkür ederek;
6- Yapılan Anketlere katılarak;
7- Sitemizi Arkadaşlarınıza önererek;
8- İlan Girerek;
9- İlanlara yorum yazarak;
10-Arama yaparak...

Yardım:

1- Öncelikle hayvan satın almalısınız. Bunun için yapmanız gereken forum sayfasında en üstte SanaL PeTs linkine tıklayın. Karşınıza gelen sayfadan beslemek istediğiniz hayvanı seçin, alt kısımdaki kutucuğa hayvanınıza vermek istediğiniz ismi yazın ve Bu Hayvanı Satın Alın linkine tıklayın. Hayvanınız Sizinle....

2- Hayvanınız acıkacak, susayacak, kirlenecek... Karnını doyurmak, su vermek, temizliğini yapmak için Market'ten hayvanınıza uygun yiyeceği suyu ve temizlik için gerekeni puanınız karşılığında satın alın ve hayvanınızın karnını doyurun,suyunu verin ve temizliğiniz yapın.

3- Hayvanınızın sağlığı çok önemlidir. Sanal veteriner hekimini çağırıp puanınız karşılığı hayvanınızı tedavi ettirebilirsiniz. Eğer hayvanınız bakımsızlıktan ölürse; Veteriner hekimimiz yüksek bir puan karşılığı hayvanınızı hayata döndürebilir.

4- Sanal hayvanınızı yanlız bırakmak zorunda kaldığınızda; Sanal Otelimizden puanınız karşılığı yararlanabilirsiniz. Sanal otelde hayvanınızın tüm ihtiyaçları karşılanacaktır.

5- Hayvanınız evrim geçirebilir. Yüksek puan ile hayvanınıza evrim geçirebilirsiniz. Şartlar uyun olduğu taktirde hayvanınız daha başka hayvanlara dönüşebilir.

6- Hayvanınızı teklif edilen puan karşılığında satabilirsiniz.

7- Forumumuzda tek bir hayvan beslemeye izin verilmektedir. İkinci bir hayvan alma hakkınız yoktur.

8- Puan kazanabilmek için Foruma saçma sapan konular yazmayınız. Aksi halde kazandığınız puanlar geri düşülecektir.

9- Sanal Hayvanınızı Aldığınızda daha az puanla besleyebilmek için Tercihler kısmında otomatik beslemeleri iptal edin. Bu size daha az puan harcamanızı sağlayacaktır. Hayvanınız sizden bişeyler istedikçe verin...

10- Forum üyelerine sanal hayvanları ile sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmeleri dileğiyle;

Not: Puanlarınızı Ana Sayfada Sağdaki Üye Bilgisi Kısmından Veya Ana Sayfada sol kısımda bulunan menuden Üye Hesabına tıklayarak puanlarınızı görebilirsiniz. Ayrıca Sanal Pets Sayfasında Hayvanınızın İsteklerinin hemen altındada o anki puanınızı görebilirsiniz...

ÖNEMLİ:Sanal Petlerinizin ihtiyaçları full olduğunda en fazla 1 gün yeterli olur. Günlük olarak ihtiyaçlarını karşılamazsanız sanal hayvanınız ölür.

En son düzenleme: 25-05-2007 01:24 themem.

25-05-2007 11:13
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10
Cvp: (Plugin) Sanal hayvan besleyin.. Bunu yapabilirmiyiz

Bu iş biraz zor. Yani çok vakit alır. Ama bence gayet güzel bir fikir.

En azından "Puan Kazanmak İçin Yapmanız Gerekenler" diye sıraladığın şeyleri yapabilirsek puan sistemini geliştirmiş oluruz.

1.4 çıksın o zaman ben ilgilenebilirim bu konuyla...

25-05-2007 11:25
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
themem
MybbDESTEK

teşekkürler arno...
buna benzer seyleri arastırıyorum da gercektende cok fazla ilgi gormus ve tutmus..
hatta bazı forumlarda sadece hayvanlarını beslemek için her gun siteye girenler var..
gercekten de benim için super bir eklenti olur bir hayvan sver olarak :D

25-05-2007 11:31
Arno
Kurucu

Grup: Kurucu
Karma Puanı: 10

Sadece hayvan olarak bakmamak lazım işe. Benim bir projem için gerekli modifikasyon ile birebir örtüşüyor bu bahsettiğimiz.

Mesela en önemli olaylardan biri hergün belli bir puanın silinmesi. Ayrıca bişey satın almış kişilerin puanı 0 olduğunda admin bunu görebilmeli. Bu bahsettiğim benim istediğim mod için çok önemli...

25-05-2007 11:35
The_ERCAN
....

Grup: Üye
Karma Puanı: 0

Cok güzel olur themem ' in fikri bende katılıyorum SmF forumlarda var bu uygulama Gülücük

25-05-2007 11:58
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
black_rose
Abone Üye

Karma Puanı: 5

bana bir k9 lazim nerden alabilirim
Gülücük:)

28-07-2007 05:12
mr.hades
Acemi Üye
**

Karma Puanı: 0

peki böyle bir eklenti var mı şuan için sadece hayvan besleme veya sanal market...

29-07-2007 08:37
themem
MybbDESTEK

black_rose Yazan:
bana bir k9 lazim nerden alabilirim
Gülücük:)

bu forum sistemine uygularsak bir adet k9 besleyebilirsin. :D
bende bir golden retriver beslemek istiyorum forumumda :D

mr.hades Yazan:
peki böyle bir eklenti var mı şuan için sadece hayvan besleme veya sanal market...

şu anda tam bunu uyarlayabilecegimiz bir plugin mevcut degil.
ama insallah 1.4 ile birlikte olacak.

29-10-2007 07:16
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

blackinci Baybars